İşte Gelin İşte Kaynana Gizem kimdir? Instagram hesabı

İşte Gelin İşte Kaynana Gizem kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en yeni yarışmalarından biri olan İşte Gelin İşte Kaynana, yeni haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı takımlara bir yenisi ekleniyor. Gelin ise Gizem olarak açıklandı. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana Gizem kimdir?

Bülent Serttaş, Lerzan Mutlu ve Gülşah Saraçoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen İşte Gelin İşte Kaynana, hafta finali ile birincisini belirledi. Ayrıca yarışmadan elenen de oldu. Giderek daha fazla kişi tarafından seyredilen ve yeni sezonda yer alacağı dahi konuşulmaya başlayan programın yeni haftasındaki gelini de merak konusu olarak araştırılıyor. O isim Gizem oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana Gizem kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


İşte Gelin İşte Kaynana Gizem kimdir?

Kyınvalidesi Zeliha Hanım ile programa katılan Gizem, spor eğitmenliği yapıyor. Aynı zamanda milli sporcu. Türkiye ve Balkan şampiyonlukları var. Daha önce Mutfak Bahane programında kendisini izlemiştik. Bu yüzden kameralara da alışkın bir yarışmacı olarak stüdyoda yer alacak. Instagram hesabı bilinmemektedir.

893247829374892we.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum