Göztepe ilk maçta sahnede

Göztepe ilk maçta sahnede
1'inci Lig'de Göztepe, 2023-24 sezonunun ilk maçında yarın Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bakımda olan zemini yeni sezonun başlangıcına yetişmediği için Spor Toto Akhisar Stadı'na alınan karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Abdullah Buğra Taşkınsoy'un yöneteceği 90 dakikanın bilet fiyatları kapalı tribün 75, maraton 50, kale arkaları ve misafir tribünler 25 TL olarak açıklandı.

Geçen sezon Play-Off oynayıp Süper Lig'e dönme fırsatını ıskaladığı ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Göz-Göz; Diouf, Lis, Diallo, Kubilay, Ali Dere, Ogün, Tarkan, Taha gibi önemli takviyeler yaptı. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon futbol metodolojisi direktörü adı altında çalışan Hırvat Radomir Kokovic'i resmen teknik direktörlüğe getirip, Ekrem Dağ ve Şakir Özkayımoğlu ikilisini de teknik ekipte tuttu. Göztepe, geçen sezonun ilk maçında da Sakaryaspor'u 1-0 yenmişti.

ALİ AKMAN BELÇİKA'DA

Göztepe'de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Ali Akman, Eintracht Frankfurt'tan bonservisiyle birlikte Belçika 2'nci Lig ekibi FCV Dender'a transfer oldu. Bursaspor'dan gittiği Frankfurt'ta hiç resmi maça çıkamayan Ali Akman, geçen sezon Göztepe'de oynadığı 16 maçta gol ya da asist katkısı verememişti.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.