Johnny Depp - Amber Heard Davası belgeseli nasıl izlenir Netflix? Johnny Depp-Amber Heard belgeseli ne zaman yayınlanıyor?

Johnny Depp - Amber Heard Davası belgeseli nasıl izlenir Netflix? Johnny Depp-Amber Heard belgeseli ne zaman yayınlanıyor?
Tüm dünyayı ayağa kaldıran Hollywood’un iki ünlü isminin olaylı boşanma süreci belgesel oluyor. Peki Johnny Depp - Amber Heard Davası belgeseli ne zaman Netflix’te yayınlanacak?

Hollywood dünyasının en çok ses getiren olaylarından biri belgesel oldu. Son dönemde sağlık sorunları ile boğuşan ünlü aktör Johnny Depp ile olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Amber Heard’ün tüm dünyanın gözü önünde yaşadığı olaylı mahkeme süreci izleyiciyle buluşuyor. Peki Netflix’te seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan skandal yaratan boşanma davasının belgeseli ne zaman yayınlanacak? Johnny Depp-Amber Heard Davası belgeseli nasıl izlenir? Amber Heard - Johnny Depp belgeseli ne zaman Netflix’e geliyor?

Johnny Depp-Amber Heard Davası belgeseli nerede yayınlanacak?

Hollywood dünyasını yakından takip edenler ve ünlülerle ilgili belgeselleri izlemekten hoşlananların merakla beklediği haber açıklandı. Johnny Depp-Amber Heard Davası adını taşıyan belgesel içerikli dizi Netflix’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

indir.jpeg

Johnny Depp - Amber Heard belgeseli ne zaman yayınlanacak?

Dünyanın en büyük dizi ve film izleme platformu olan Netflix’te izleyici ile buluşacak olan Johnny Depp-Amber Heard Davası adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizi olarak yayınlanacak olan yapım, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü seyircinin beğenisine sunulacak.

Netflix yapımı dizide ilk kez her iki tarafın ifadeleri de yan yana ekrana getirilecek. Öte yandan dizide davanın sosyal medyadaki yansımaları da ele alınacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.