Kötü Adamın 10 Günü filmi nasıl izlenir Netflix? Kötü Adamın 10 Günü filmi ne zaman? Kötü Adamın On Günü filmi konusu, oyuncular

Kötü Adamın 10 Günü filmi nasıl izlenir Netflix? Kötü Adamın 10 Günü filmi ne zaman? Kötü Adamın On Günü filmi konusu, oyuncular
Nejat İşler’in başrolünde oynadığı Kötü Adamın 10 Günü filminin nasıl izleneceği merak konusu oluyor.

İlki bu yılın başında Netflix’te İyi Adamın 10 Günü ismi ile yayınlanan filmin devamı geliyor. Başrolünde yine Nejat İşler’in yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü adlı film nerede, ne zaman yayınlanacak? Peki Kötü Adamın 10 Günü filminin başrolünde kimler yer alıyor, filmin yönetmeni kim? İşte Kötü Adamın 10 Günü’ne dair tüm bilinmesi gerekenler…

Kötü Adamın 10 Günü filmi nasıl izlenir?

Serinin ilk filmi olan İyi Adamın 10 Günü, 2023 yılının ocak ayında Netflix’te yayınlanmış ve geniş kitleler tarafından beğeni ile izlenmişti. Serinin ikinci filmi olan Kötü Adamın 10 Günü adlı yapım ise yine online dizi ve film izleme platformu olan Netflix’te yayınlanacak.

Kötü Adamın 10 Günü ne zaman yayınlanacak?

Türk sinemasını yakından takip edenlerin ve Nejat İşler hayranlarının büyük bir merakla beklediği Kötü Adamın 10 Günü filminin yayın tarihi de belli oldu. Buna göre, Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan yapım ilk kez 18 Ağustos 2023 Cuma günü yayınlanacak.

Kötü Adamın 10 Günü filmi oyuncu kadrosu

Başrolünde usta aktör Nejat İşler’in yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü filmin geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Filmde Nejat İşler’in yanı sıra Kadir Çermikli, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, Erdal Yıldız, Hazal Filiz Küçükköse, Nur Sürer, Mahir Günşiray ve Esra Ronabar rol alıyor.

Kötü Adamın 10 Günü künye

Zengin ve güçlü oyuncu kadrosu ile göz dolduran Kötü Adamın 10 Günü filminin yönetmen koltuğunda serinin ilk filminde olduğu gibi Uluç Bayraktar oturuyor. Dizinin senaryo yazarlığını ise Damla Serim ve Mehmet Eroğlu birlikte üstleniyor. Mehmet Eroğlu aynı zamanda filmin uyarlandığı kitapların da yazarı. Film bir üçlemenin ikinci serisi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne?

Filmde, hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra artık kötü bir adam olmaya karar veren Sadık’ın hikayesi konu alınıyor. Bir köşkte işlenen tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışan Sadık’ın başına gelen olaylar Kötü Adamın 10 Günü filminin konusunu oluşturuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.