TOD TV 2023-2024 sezonu paketleri! Aylık, yıllık, Süper Lig ve tek takım fiyatları

TOD TV 2023-2024 sezonu paketleri! Aylık, yıllık, Süper Lig ve tek takım fiyatları
 DAMGA Editörü
Türkiye'de futbolun resmi yayıncısı TOD TV, yeni sezondaki paketleriyle taraftarları bekliyor. Birden çok alternatifleri ile karşıladığı futbol severlerin ödeyecekleri ücret de belli oldu. TOD TV 2023-2024 sezonu paketleri haberimizde yer alıyor.

Şampiyonluk yarışının bu sezon da kıyasıya yaşanacağı Süper Lig'de, futbol severler de ekran başına kilitlenecek. Birbirinden yeni ve önemli transferlerin imzasıyla adından söz ettiren kulüpler için taraftarlar da sabırsız. Özellikle dört büyük takımın destekçileri bu sezon da yayın haklarını elinde bulunduran TOD TV'nin paketlerini alabilmek adına fiyat araştırması gerçekleştiriyor. TOD TV 2023-2024 sezonu paketleri, aylık, yıllık, Süper Lig ve tek takım fiyatları haberimizde yer alıyor.

TOD TV 2023-2024 sezonu paketleri

Avantajlı Sezonluk Süper Lig

Bein Sports'un avantajlı paket olarak taraftarlara sunduğu pakette Süper Lig sezonu tüm maçlarının yanı sıra İngiltere Premier Lig, Bundesliga, Ligue1, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve çok daha fazlası yer alıyor.

Web, Cep, Tablet Smart TV, Apple TV 4K, Android TV'de izlemek isterseniz 119.00₺ ödemeniz gerekiyor. Smart TV, Apple TV 4K, Android TV gibi mobil cihazlarda seyretmeyi de düşünüyorsanız ek olarak 10.00₺ ödeme yapabilirsiniz. 12 taksit imkanız ile yapılacak alımlar daha cazip konumda bulunuyor.

Süper Lig paketi

Sadece Süper Lig maçlarının yer aldığı pakette de yine standart olarak web, cep ve tablet seçenekleri var. 249,00₺ ödeyerek satın alabilirsiniz. Yine Smart TV, Apple TV 4K, Android TV alternatifleri de eklemeyi arzu ederseniz 20.00₺ ödeme yapmalısınız.

Sezonluk Taraftar Paketi

Sadece kendi takımınızı seyretmek istiyorsanız bu kapsamda da paket mevcut. Dilediğiniz kulübü seçerek 99.00₺ aylık ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.