Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
22 Haziran Perşembe günü yayın hayatına başlayacak olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne, nerede çekiliyor, hangi kanalda, oyuncu kadrosunda kimler var?

Fatma Müge Yücetürk - Yaz mevsiminin gelmesiyle sezondaki dizilerde ekranlara ara verdiler. Sezon dizilerinin yerini yaz dizilerinin almasıyla yeni dizilerden de fragmanlar gelmeye başladı. Bu yaz ekranlarımızda bize eşlik edecek yapımlardan olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi de merakla beklenmeye başladı. Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanının ardından seyircide pek çok soru işareti oluştu. İzleyiciler, konusu ve iddalı oyuncu kadrosuyla ilgiyi üstüne çeken dizinin hangi kanalda yayınlanacağını, ilk bölümünün ne zaman olduğunu merak ediyor. Peki Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin konusu ne, nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var ? İşte o soruların cevapları...

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Beklenen yaz dizilerinden biri olan Kendi Düşen Ağlamaz TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak. Senaryosuyla merak uyandıran dizi Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanıyor. Dizinin senaristliğini ise Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı üstleniyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncu kadrosu

Ekranların tanınmış isimlerinin yanında yeni yüzlerle de iddalı bir giriş yapan dizinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Berat Yenilmez, Yonca Şahinbaş, Eylül Tumbar, Beste Yaralı, Serhan Onat, Sait Genay, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Enes Koçak, Çağla Boz, Yiğit Kaan Yazıcı bulunuyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi nerede çekiliyor?

Genç bir çiftin maceralarla dolu aşk hikayesini izleyeceğimiz Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor olacak. Balat ve Galata gibi tarihi dokunun korunduğu semtlerden manzaraları sıklıkla göreceğiz.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman başlıyor?

Yaz sezonunda yayın hayatına başlayacak olan dizinin, yayınlanan birinci bölüm fragmanında yayın tarihi açıklandı. Dizi, 22 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de TRT ekranlarında ilk bölümüyle yayın hayatına giriş yapacak.

kendi-dusen-aglamaz2.jpg

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu ne?

Alize, doğduğu ilk gün annesini kaybetmiştir. Annesinin ölümünden sonra babasının yıllarca şımartarak büyüttüğü Alize, çok güzel bir genç kızdır fakat şımartılmasının sonucunda çok da bencildir. Babasının bir gün yeniden evleneceğini öğrenen Alize, bu duruma çok sinirlenir ve babasından intikam almaya karar verir. Babasının yapacağı evliliği engellemek adına babasının karşı çıkacağı biriyle kurmaca bir evlilik yapmayı planlamaktadır. Ancak işler onun planladığı gibi gitmeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.