Kısmetse Olur Ayşenur kimdir? Nereli, kaç yaşında, Instagram ve Tiktok hesabı

Kısmetse Olur Ayşenur kimdir? Nereli, kaç yaşında, Instagram ve Tiktok hesabı
Yayınlandığı süre boyunca televizyonların vazgeçilmezi olmayı başarmış, reyting rekorları kırmış ve bitmesine rağmen birçok kez gündeme oturan Kısmetse Olur yeniden başlıyor. Bu kez sosyal medya platformu Youtube'da izleyicilerin karşısına çıkacak. Her anı heyecanlı programda yeni yarışmacılar merak konusuydu. Ayşenur da onlar arasında bulunuyor. Paylaşılan iki fragmanla birlikte kendisi hakkında bilgi almak isteyen çok sayıda kişi var. İnternette de en çok arananlar arasında kendine yer buldu. Peki, Kısmet

Yayınlandığı dönemde milyonları ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur yeniden başlıyor. Bu kez sosyal medya platformu Youtube'da izleyicilerin karşısına çıkacak fenomen yarışmada yer alacak isimler açıklandı. Yayınlanan fragmanda 7 erkek ve 7 kadın aynı evde birlikte yaşayacak ve ilişki içerisinde bulunacak. Programa katılan yarışmacılardan biri de Ayşenur oldu. Fragmanda en dikkat çeken isimlerden biriydi ve kendisi ile ilgili birkaç gündür yoğun bir araştırma söz konusu. Peki, Kısmetse Olur Ayşenur kimdir? Ayşenur kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

KISMETSE OLUR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yıllar sonra yeniden ekranlara dönecek olan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün fragmanında programın ne zaman başlayacağı açıklandı. Kısmetse Olur 12 Aralık saat 18.30'da Youtube'da yerini alacak.


 

KISMETSE OLUR AYŞENUR KİMDİR?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Ayşenur, fragmandaki ifadeleri ile herkesi şaşırttı. Merak konusu haline gelmesindeki en büyük etken ise özel güvenlik ve yakın korumalık yapması. Güzel yarışmacının evde erkeklere karşı takınacağı tavır da şimdiden ilgiyle takip edilecek gibi gözüküyor. Instagram ve Tiktok hesabı şu anlık bilinmemektedir.


Kısmetse Olur Ayşenur kimdir? Nereli, kaç yaşında, Instagram ve Tiktok hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.