Kısmetse Olur Cansel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram ve Tiktok hesabı

Kısmetse Olur Cansel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram ve Tiktok hesabı
Hayranlarının yıllardır büyük bir sabırsızlıkla beklediği Kısmetse Olur sonunda başlıyor. 7 erkek ve 7 kadının aynı evde yaşayacağı format bu kez Youtube üzerinden yayınlanacak. Fragmanı paylaşılan fragmanla birlikte yarışacak isimler belli oldu. Cansel de onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Kısmetse Olur Cansel kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de kendisi hakkındaki düşüncelerinizi

Yayınlandığı dönemde milyonları ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur yeniden başlıyor. Bu kez sosyal medya platformu Youtube'da izleyicilerin karşısına çıkacak fenomen yarışmada yer alacak isimler açıklandı. Yayınlanan fragmanda 7 erkek ve 7 kadın aynı evde birlikte yaşayacak ve ilişki içerisinde bulunacak. Programa katılan yarışmacılardan biri de Cansel oldu. Fragmanda en dikkat çeken isimlerden biriydi ve kendisi ile ilgili birkaç gündür yoğun bir araştırma söz konusu. Peki, Kısmetse Olur Cansel kimdir? Cansel kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Kısmetse Olur Cansel kimdir?

Bu pazartesi yeni sezonuyla Youtube'da yayınlanacak Kısmetse Olur'un yeni yarışmacıları arasında kendine yer bulan Cansel, yüzük detayı ile ön plana çıktı. Pembe bir takımla geldiği evde yüzüğünü gösteirp "Bunu ben alabiliyorum. Marifet bunu takan biri olması" ifadelerini kullandı. Instagram ve Tiktok hesabı şu anlık bilinmemektedir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.