Kısmetse Olur Emir Luca ile Rotinda aşk mı yaşıyor? İfşa videosu

Kısmetse Olur Emir Luca ile Rotinda aşk mı yaşıyor? İfşa videosu
Kısmetse Olur'a yeni katılan Emir Luca Koçhisarlı hakkında internette şoke edecek bir video yayınlandı. Damat adayının Rotinda ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Yıllarca televizyondan yayınlandıktan sonra Youtube'da paylaşılan Kısmetse Olur, birbirinden renkli isimlerle milyonları internet başına kiltlemeyi başaran yarışmada son olarak eve gelen yarışmacılardan biri de Emir Luca Koçhisarlı'ydı. Yakışıklı damat adayının dışarıda aşk yaşadığı iddiaları gündeme damga gibi düştü. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kısmetse Olur Emir Luca ile Rotinda aşk mı yaşıyor?

Ünlü Youtuber Ata Benli, kanalından yayınladığı videolarla birlikte Emir Luca ve Rotinda'nın aşk yaşadığını öne sürdü ve çeşitli bilgiler paylaştı.


 

Kısmetse Olur Emir Luca Koçhisarlı kimdir?

Kısmetse Olur'un yeni sezon yarışmacılarından biri olan Luca, İstanbul'a programa katıldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslarası İşletme Bölümü olarak bahsedilmektedir. Annesi İtalyan'dır. Akrep burcu ve 1.84 metre boyundadır.


kismetse-olur-luca-kimdir-kismetse-olur-luca-15703812_5886_amp


 

Kısmetse Olur Rotinda kimdir?

Bu sezonun en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Rotinda 18 yaşındadır. Aslen Diyarbakırlı olup 1.72 metre boyundadur. Güzellik uzmanıdır. Annesi gibi olmayı istediğini söyleyerek onun izinden gittiğini anlattı. Güzellik sertifikaları vardır.


0x0-kismetse-olur-rotinda-kimdir-kac-yasinda-kismetse-olur-rotinda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.