Kıvanç Tatlıtuğ’un eşinden öpüşme sahnelerine boşanma resti!

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşinden öpüşme sahnelerine boşanma resti!
Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile olan öpüşme sahnesi ile büyük yankı uyandıran Kıvanç Tatlıtuğ'a eşi Başak Dizer'den sert tepki!

Fatma Müge Yücetürk - Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı “Aile” dizisi ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un evliliğinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaşma sahnelerinin yer aldığı reyting rekorları kıran yeni dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tatlıtuğ’a eşi Başak Dizer’den sert tepki geldi!

Show TV ekranlarına yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Aile dizisinin iki başrolü konuşulmaya devam ediyor. Ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ’un, dizide yeni nikah masasına oturduğu eşini canlandıran Serenay Sarıkaya ile olan yakınlaşma sahnelerine eşinden büyük tepki. Kıvanç Tatlıtuğ’un tek çocuğunun da annesi olan Başak Dizer Tatlıtuğ’un, dizide yer alan öpüşme sahnesi nedeniyle kıskançlık krizi yaşadığı söyleniyor.

“Bir daha olursa boşanırım!”

Kıvanç ile Seranay’ın aralarındaki uyumun ve etkileşimin ekran başında diziyi izleyenler tarafından da fark edilmesi, Başak Dizer’in boşanma resti ile sonuçlandı. Aile dizisinin son bölümünde yer alan öpüşme sahnesini gören Dizer’in Kıvanç Tatlıtuğ’a rest çektiği ve bir daha böyle bir sahne tekrar edilirse evliliği bitirme kararı aldığı iddia edildi.

“Aile” dizisi, mutlu aileyi dağıtıyor mu? 

2016 yılında hayatlarını birleştiren ve bir yaşında Kurt Efe adında bir oğulları olan Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çifti, Türkiye’nin örnek ünlü çiftleri arasında gösteriliyor. Ancak aktörün, Aile dizisinde ünlü aktris Serenay Sarıkaya ile olan yakınlaşma sahnelerinin, bu mutlu evliliğin üzerinde kara bulutlar dolaşmasına neden olduğu iddiası giderek güçleniyor. Öte yandan Başak Dizer’in dizinin ilk bölümlerinde, seti her gün ziyaret ederek eşini kontrol ettiği de biliniyor. Bu durumda Aile dizisinin bundan sonraki bölümlerinde, Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya arasında bir öpüşme sahnesi olup olmayacağı hem iki ünlünün hayranları hem de diziseverler tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.