Kızılcık Şerbeti 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kızılcık Şerbeti 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı
Show TV ekranlarında yayınlanan Cuma günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin 26. Son bölüm fragmanı yayınlandı.

Ozan Emre Yüksel- Show TV ekranlarında her hafta Cuma günleri yeni bölümleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi 26. bölüm fragmanı yayınlanarak yerini aldı. Dizinin en son bölümünde Pembe, gelini Nilayı dolandırıcıların elinden kurtarıyor. Peki 26. Bölüm fragmanında neler olacak? Fragmana göre Doğa eşi Fatih'in ihanetini öğrenip boşanma kararı alıyor. Nursema ve Umut ise evlilik yolundaki ilk adımı atıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi 26. fragmanını merak edenler için haberimize devam edin.

nursema-umut.jpg

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler olmuştu?

Fatih' bir anlık zaafına yenilerek yaptığı hata çok büyük olayların habercisidir. Fatih ne kadar pişman olsa da Aylin'in oyununa gelmekten kendini koruyamaz. Kayhan'ın şantajlarına boyun eğmeyen Ömer, onu çevrelerinden uzaklaştırmak için yolunu bulacak. Dolandırıcılara para bulmak için abisi İhsan ile işbirliği yapan Nilay kaynanası Pembe'ye yakalanır. Oyunu açığa çıkar. Pembe gelininin sahtekarların elinden alıp kurtarır. Özel hayatı kadar iş hayatında da sorunlar yaşayan Kıvılcım, Ömer'le arasını düzeltmenin yollarını arar ve dünürü Abdullah Beyle konuşur. Boşandığını öğrenen Nursema, Umut ile buluşmayı kabul eder ve iki aşık aylar sonra yeniden bir araya gelir. Abdullah ve Pembe bu birlikteliğe itiraz etmeseler de pek de sıcak bakmadıklarını açık açık Nursema'ya söylerler. Fatih'ten vazgeçmeye niyeti olmayan Aylin'in son hamlesi Fatih ve Doğa'yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Doğa kendini dönülmez bir yolun başında bulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.