Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? 7 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı?

Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? 7 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm var mı?
Kızılcık Şerbeti’nin RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezasına yapılan itirazı sonuçlandı mı? Dizinin yeni bölümü izleyici ile buluşacak mı?

Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi - Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti ile ilgili son durum belli oldu. Dizinin yayın durdurma kararına yapılan itiraz haklı bulundu mu? 7 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte tüm bu soruların yanıtı…

Kızılcık Şerbeti hayranları, RTÜK tarafından verilen 5 kez yayın durdurma cezasının akıbetini merak ediyor. 

Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü bugün yayınlanacak. Show TV avukatları, geçtiğimiz Pazartesi günü karara itiraz etmişti. Mahkeme tarafından değerlendirilen itiraz neticesinde, yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Mahkeme, RTÜK'ten savunma istedi

Ayrıca mahkeme, RTÜK’ten savunma da istedi. Böylece Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün 7 Nisan Cuma günü yayınlanmasının önündeki engel de kalkmış oldu.

Türk televizyonlarında bir ilk!

Show TV'de yayınlanacak ve farklı konusu ile dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti'ne verilen bu yayın durdurma ve para cezasının televizyon tarihinde bir ilk olduğu biliniyor. Dizide yer alan iki dakikalık bir sahnenin kadına şiddet kapsamında değerlendirilmesi nedeniyle Kızılcık Şerbeti RTÜK tarafından bu cezaya çarptırılmıştı. Dizide Nursema karakteri zorla evlendirildiği kişi tarafından şiddet görmüş, camdan düşerek yaralanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.