Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın yeni partneri Giray'dan ilk görüntü geldi

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın yeni partneri Giray'dan ilk görüntü geldi
Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterinin partneri olarak diziye dahil olan Giray, sete başladı.

En çok izlenen ve izleyicisini ekrana kilitleyen dizi Kızılcık Şerbeti'nde yeni bir isim dahil olarak Doğa karakterine partner olacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) karakterinin yeni boşanması ve eski eşi Fatih'in evlenme telaşıyla birlikte üzgün olmasıyla diziye Giray karakteri dahil olmuştu. Kızılcık Şerbeti'nde Giray karakterine başarılı oyuncu Kaan Taşaner geleceği geçtiğimiz gün kesinleşmişti.

kizilcik-serbeti.webp

Giray ve Doğa'dan ilk görüntüler geldi

Yeni sezonda oldukça farklı bir senaryo ilerleten Kızılcık Şerbeti'nde Görkem ve Fatih'in evlilik hazırlıkları nedeniyle üzgün olan Doğa'ya Giray karakteri gelerek hikaye genişletilecek. Diziye dahil olan Kaan Taşaner, Doğa karakterinin ilerideki sevgilisi olarak hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti dizi setinden gelen görüntülerde Sıla Türkoğlu ve Kaan Taşaner'in fotoğrafının servis edilmesiyle Doğa ve Kaan karakterlerinin ilk seti gerçekleşmiş oldu.

s-74341e3892dde01a88c5cf4e780dcfbf1ac99d8d.webp

Giray, Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın öz ailesini aradığı sırada ilaç şirketinin sahibi olarak hayat verecek. Nilay ve Doğa'nın ilaç şirketine gidip orada karşılaşmaları ile de hikayenin başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.