Konuşanlar 62. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 62. bölüm Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 62. bölüm izle - Konuşanlar 2. sezon 62. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'da yeni bir bölün daha ekranlara geliyor. Bu gece yarısından itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak olan program yine herkesi güldürecek. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla adından söz ettirecek gösteriyi soluksuz seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor ve alternatifleri bulabilmek adına sorgulama gerçekleştiriyor. Dopdolu bir saatlik Konuşanlar'ı siz de kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 62. bölüm Youtube tek parça full izle alter

HAP Film Yapım imzasıyla her hafta milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan programda yine birçok anı, hikaye ve cevabın yanı sıra konukların sergileyeceği performanslar çok konuşulacak. Batırma ve fantazi sorularına verilecek yanıtların gündem dahi oluşturduğu ve zaman zaman eleştiri oklarını yönelttiği program bu hafta da yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 62. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 61. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan gösteride en fazla yer alan isimlerdi. Özellikle Yakup kısa boyu, pozitif tavırları ve sempatik yüzü ile herkesin dikkatini çekti. Gece kulübünde çalıştığını söyleyen Ece de oldukça büyük ilgi gördü ve internette araştırıldı.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

Konuşanlar 2. sezon 62. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümü yine bomba gibi. Bir konuşanın güzellik merkezi sahibi olduğunu söylemesi sonrasında Hasan Can Kaya 'Sen neden bu merkezden yararlanmıyorsun' dedikten sonra salon yıkıldı. Bir başka konuşsn otomobil işi ile ilgilendiğini anlatınca başarılı komedyen yine herkesi güldürmeyi başardı. 


Konuşanlar 2. sezon 62. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.