Konuşanlar 69. bölüm Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur Güven, Ferit ve Ali kimdir

Konuşanlar 69. bölüm Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur Güven, Ferit ve Ali kimdir
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlara geldi. HAP Film Yapım imzasını taşıyan ve milyonları ekran başına kilitleyen başarılı programda bu hafta da yine birçok isim gündeme gelmeyi başardı ve çok sayıda kişi haklarında araştırmada bulunuyor. Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur Güven, Ferit ve Ali haftaya damga vuran isimler arasında yer almayı başardı. Peki, Konuşanlar 69. bölüm Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur Güven, Ferit ve Ali kimdir? Detaylar haberimizd

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Şerife, Nazlı, Merve, Özsu, Ferhat ve Oğuzhan adını tahtaya yazdırmayı ya da sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur, Ferit ve Ali kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 27 Mayıs 2022 Cuma günü 69. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Şerife, Nazlı, Merve, Özsu, Ferhat ve Oğuzhan oldu. Peki, Konuşanlar 69. bölüm Konuşanlar Berna, Buse, Yağmur, Gizem, Şevval, Onur, Ferit ve Ali kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Buse kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Buse öğretmen. Grand Pera'ya tek başına geldi ve bu Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekti. Güzelliğine rağmen neden erkek arkadaş bulamadığı sorusuna Buse'nin verdiği cevap herkesi güldürdü. Dövmesi de kendisi kadar konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Buse kimdir?


 

Kounşanlar Yağmur kimdir?

EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın 69. bölümünde yer alan Yağmur kıvırcık saçları ile de dikkat çekmeyi başardı. En önde oturan ve sesiyle de Hasan Can Kaya tarafından espri yağmuruna tutulan güzel konuşan fitness eğitmeni ve öğrenci. Fantazisinin kaçakçı olmak olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Kounşanlar Yağmur


 

Konuşanlar Berna kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Berna gayrimenkul işi ile uğraşıyor. Proje pazarlama firmasında çalışıyor. Kıyafetin üretilmemeiş olmasını istediğini ve giyinmeyi sevmediğini söyledi. Kendisi Evli. Eşi Suriyeli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Berna


 

Konuşanlar Gizem kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Gizem, duygusal bir yapısının bulunduğunu söyledi. Olumsuz ve ciddi bir şey söylendiğinde ağlayabileceğini ve hemen demoralize olabileceğinden bahsetti. Hasan Can Kaya da bu durum karşısıdna espri yapmaktan geri kalmadı. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Gizem


 

Konuşanlar Şevval kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Konuşanlar'ın 69. bölümüne katılan Şevval 28 yaşında. Gülmekten bir ara konuşamayan hatta gözünden yaş da gelen güzel konuşan, 22 yaşında kaymak nedeniyle yaşadığı anısını anlattı ve ağladığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Şevval


 

Konuşanlar Onur Güven kimdir?

Kendisi solistlik yapıyor. Albümü var, yenisinin de yayınlanacağını söyledi


 

Konuşanlar Ferit kimdir?

Kendisi görüntü yönetmeni.


 

Konuşanlar Ali kimdir?

Erasmus döneminde yaşadığı anısıyla herkesi gülmekten geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.