Konuşanlar 70. bölüm Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin kimdir?

Konuşanlar 70. bölüm Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 70. bölümü 3 Haziran 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Başarılı sunucu Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların Pera'ya katılımları ile her hafta milyonlara ulaşan programda bugün de yine birbirinden dikkat çeken isimler vardı. Kimi sahnede kimisi de sahneye çıkarak anlattıklarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin haftanın en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar Eda, Şafak, Nigar, Selin,

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 70. bölümü 3 Haziran 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Başarılı sunucu Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların Pera'ya katılımları ile her hafta milyonlara ulaşan programda bugün de yine birbirinden dikkat çeken isimler vardı. Kimi sahnede kimisi de sahneye çıkarak anlattıklarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin haftanın en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin sahnede veya sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 3 Haziran 2022 Cuma günü 70. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin oldu. Peki, Konuşanlar 70. bölüm Konuşanlar Eda, Şafak, Nigar, Selin, Efsun, Onur, Umut ve Hüseyin kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


konuşanlar seda
 

Konuşanlar Seda kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'da en çok merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Seda Dadaşova, Kanal 7'de yayınlanan Emanet isimli günlük dizide Yasemin karakterini canlandırmaktadır. Oynadığı rolde annesi ve ablasından uzun süre kaçırılması nedeniyle ayrı kalmış ancak sonrasında bulunan genç jızı canlandırır.Hayata karşı serttir ancak bir o kadar da merhametlidir. Güzel oyuncu Seda Dadaşova 20 yaşında ve 1.70 cm boyundadır. Kilosu ise 52’dir. Resmi instagram hesabını @seda.dadasova kullanıcı ismi ile kullanmakta, aktif olarak sık sık paylaşımlar yapmaktadır.


konuşanlar eda

 

Konuşanlar Eda kimdir?

Bugünün adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Eda, dövmeleri ile dikkat çekti. Sağlık sekötünde çalışan ve danışmanlık yaptığını belirterek işsiz olduğunu anlatan genç kadın, Samsunlu. Gösteri için Samsun'dan Pera'ya geldi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Şafak

 

Konuşanlar Şafak kimdir?

Bu hafta en çok konuşulan isimlerinden biri olarak oğlu ile birlikte programa gelen Şafak Çak hakkında çok sayıda kişi bilgi sahibi olmak üzere internette araştırmalarda bulundu. Şafak Çak 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Kapalıçarşı'da mobilya imal ve satışı yapmaktaydı. Liseyi mezunu olduktan sonra ATV'de yayınlanan Savaş Ay'ın A Takımı programında muhabir olarak işe başlamıştır. A Takımı programında muhabirken Okan Bayulgen'in Gece Kuşu programında asistanlık görevine geçmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi yetenek sınavlarını kazanmasına rağmen gitmeyip 1997 senesinde Medyapım'da Armağan Çağlayan ve Fatih Aksoy'la çalışarak kendini geliştirmiştir. 1999 yılında New York'ta Royal Art Academy'in yetenek sınavlarını kazanmış ve yarım dönem eğitim almış ve Türkiye'ye dönmüştür. Bakırköy ve Üsküdar'da kendine tasarımlarını ve projelerini hazırladığı ofisler açan Şafak Çak, Paris Hilton ve Jennifer Lopez dünyaca ünlüler olmak üzere bir çok ünlü için özel tasarımlar hazırlamıştır. 7 Mayıs 2013 yılında New York'da Elvan Akın ile evlenen Şafak Çak'ın mutlu bir evliliği bulunmaktadır. Instagram hesabı @safakcak'tır.

konuşanlar nigar


 

Konuşanlar Nigar kimdir?

Aslen Elazığlı olan Nigar Hanım bu haftanın en çok güldüren isimlerindendi. Hasan Can kaya da zaman zaman kendisine takıldı. Ancak verdiği cevaplar da salondakileri ve izleyenleri oldukça fazla eğlendirdi. Eşi vefat etti. Çok şanslı bir evlilik yaşadığını söyleyerek eşine teşekkür etti.


 

Konuşanlar Efsun kimdir?

Gösteride ön plana çıkan isimlerden biriydi. Evli ve 1.5 yaşında çocuğu var. Boy uzunluğu ve elinin büyüklüğü nedeniyle Hasan Can Kaya birçok kez kendisi hakkında espiri yaptı, başka konuklara sataştı ve takıldı. Bilgisayar mühendisi ve e-ticaret alanında çalışıyor.


 

Konuşanlar Onur kimdir?

Eşi ile kaç senelik flört ve evlilik dönemi olduğunu bilmeyen Onur taksicilik yaptığını söyledi.


 

Konuşanlar Umut kimdir?

Bekar olan genç konuşan Güngören Spor'da görev yapıyor.


 


Konuşanlar Hüseyin kimdir?

Eşi ile Doğu Eskpresi hakkında yapılan paylaşımlarda tanıştığını itiraf etti. Evli. Babasının arabasını kaçırma anısı salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.


Konuşanlar Selin kimdir?

Koç Üniversitesi öğrencisi olan Selin 21 yaşında. Kerimcan Durmaz'ın sahne aldığı partide yaşadıklarıyla medyaya düşünce olanlar olmuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.