Konuşanlar 90. bölüm (30 Aralık) izle - Konuşanlar 90. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 90. bölüm (30 Aralık) izle - Konuşanlar 90. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
EXXEN'in en çok seyredilen yapımı olarak izleyicilerin karşısına çıkan ve her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar yeni bölümüyle platformdaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden komik konukların katılımıyla gerçekleşen programda yine kahkaha dolu anlar izleyicileri bekliyor. Diğer yandan bomba bir konuk var. Konuşanlar 90. bölüm (30 Aralık) izle - Konuşanlar 90. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Her hafta Pera'ya gelen konukların anlattıkları anıları, hikayeleri ve verdikleri cevaplarla şekillenip Hasan Can Kaya'nın da esprilerinin eklendiği Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini alıyor. Başarılı konseptiyle milyonlara ulaşan ve ünü yurt dışına kadar yayılan programı izlemek isteyenler her perşembe gecesini cumaya bağlayan gece platformda adeta nöbet tutuyor. Kaya da gösteriyi seyretmek isteyenler arasından seçtiklerini sahneye çıkarıp onlara ayrıca sorular soruyor ve kahkaha dolu bir saat yaşanıyor. Rekorlar kıran, resmi ve resmi olmayan yayınlandığı her yerde zirveye oynayan yapım bugün de ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 90. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


[related-posts id="90694" color="bg-success"][/related-posts]
 

Konuşanlar 2. sezon 90. bölümde neler olacak?

30 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 90. bölümde bir konuşan, Hasan Can Kaya'nın sorduğu soruya 'Daha yeni evlendim. 4 ay oldu. Evliliğime bir şey olur. Zaten zor evlendim' yanıtını verince salondakiler gülme krizine girdi. Bir konuşan da sihir yapabileceğine inandığını ve her gece boyunun uzadığını hayal ettiğini dile getirdi. Saba Tümer'in konuk olacağı bölüm şimdiden gündeme oturdu. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde.


[related-posts id="90691" color="bg-primary"][/related-posts]


 

Konuşanlar 2. sezon 90. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

[related-posts id="90688" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90686" color="bg-danger"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.