Konuşanlar 91. bölüm (6 Ocak) izle - Konuşanlar 91. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 91. bölüm (6 Ocak) izle - Konuşanlar 91. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen programı olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar, 2. sezonun 91. bölümü ile EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik ve renkli konukların hikayelerini anlatıp sorulara cevap verdiği formatta yine çok keyifli anlar yaşanacak. Her anı kahkaha dolu gösteriyi izlemek isteyenler yayın bilgilerini araştırarak haberdar olmak amacında. Konuşanlar 91. bölüm (6 Ocak) izle - Konuşanlar 91. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve Pera'ya gelen konukların katılımı ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de ilgiyle seyrediliyor. Sosyal medyada da olmak üzere remi ve resmi olmayan tüm platformlarda zirveye oynayan format bu hafta da yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkaha tufanına dönüşecek programı seyretmek isteyenler de yayınla ilgili bilgiler almak üzere sorgulamalarda bulunuyor ve bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar 91. bölüm ne zaman ve saat kaçta? Konuşanlar 91. bölüm (6 Ocak) izle - Konuşanlar 91. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

[related-posts id="90694" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="90691" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="90688" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90686" color="bg-danger"][/related-posts]

 

Konuşanlar 2. sezon 91. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 91. bölümde neler olacak?

6 Ocak 2023 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 91. bölümde bir konuşan, eşi ile birlikte evlilikleri hakkındaki mutluluk durumunu anlatınca Hasan Can Kaya da bunu diline doladı. Diğer bir konuşan da oluşturduğu sahte profille birlikte internette insanları kandırdığını ve bir kişiden her gün para aldığını söyledi. Yine dopdolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.