Konuşanlar Arjin kimdir? Arjin Merthatun Instagram hesabı

Konuşanlar Arjin kimdir? Arjin Merthatun Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen programı olmayı sürdüren Konuşanlar'ın 66. bölümü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan ve Pera'ya gelenlerle birlikte unutulmaz bir saate imza atan program yine herkesi güldürdü. Birbirinden komik anlara sahne olan başarılı yapımda yine sahnedeki isimler çok konuşuldu ancak sandalyesinden gündeme oturan Arjin Merthatun adından söz ettirmeyi başardı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Arjin kimdir? Arjin Merthatun

Türkiye'nin en çok izlenen programı olmayı sürdüren Konuşanlar'ın 66. bölümü yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan ve Pera'ya gelenlerle birlikte unutulmaz bir saate imza atan program yine herkesi güldürdü. Birbirinden komik anlara sahne olan başarılı yapımda yine sahnedeki isimler çok konuşuldu ancak sandalyesinden gündeme oturan Arjin Merthatun adından söz ettirmeyi başardı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Arjin kimdir? Arjin Merthatun Instagram hesabı haberimizde.



Konuşanlar Arjin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Arjin modellik yapıyor. Mikrofonu aldıktan sonra soyadını söyledi ancak Hasan Can Kaya nispet yaparcasına 'Soyadını yayınlamayacağız, takipçin artmayacak' diyerek kendisine takıldı. Instagram'da binlerce takipçisi var ve her fotoğrafıyla da yüksek sayıda etkileşim elde ediyor. Tiktok'ta da 40 bin civarı kişinin takip listesinde bulunuyor.

Arjin Merthatun Instagram hesabı: arjinmerthatunnx
Arjin Merthatun Tiktok hesabı: @arjinmerthatun

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


arjin merthatun


Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

Konuşanlar Arjin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum