Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni sezondaki 12, toplamda 84'üncü bölümü bugün yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve esprileriyle milyonlara ulaştığı program bugün de herkesi güldürmeyi başardı. Adını tahtaya yazdırmayı başaran isimlerden biri de Damla oldu. Kendisi hakkında da internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Damla oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


 

Konuşanlar Damla (84. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en ilgi çeken isimlerinden biri olan Damla, aynı hastanede doktor olarak çalışan ve bir süre sevgili olduğu erkek arkadaşıyla programa geldi. Yayın esnasında görüştüğü arkadaşına gönderdiği ses kaydı nedeniyle Hasan Can Kaya espri bombasını patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

"Konuşanlar'a bilet almak istiyorum ama alamıyorum" veya "Konuşanlar'a bilet nasıl alınır" diyorsanız buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.