Konuşanlar Fatma (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Fatma (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN'in en çok izlenen programı olarak milyonların karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Başarısıyla her geçen gün daha da fazla kişi tarafından seyredilen programın konuklarından biri de Fatma'ydı. Güzel konuşan hakkında internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Fatma (94. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 27 Ocak 2023 Cuma günü 94. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Fatma oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Fatma (94. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor.

Konuşanlar Fatma kimdir?

Fatma Koç aslen Trabzonludur. Tonya'da doğup büyüdü. 36 yaşındadır. Öğretmenlik yapmaktadır. Kars Kafkas Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Kariyer konusunda şu anda birkaç proje üzerinde çalışmaktadır. Kendisini geliştirmeye odaklı bir hayat inşa etmektedir. Doğayı çok seven bir kişiliği var. Trabzonspor taraftarı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Türkiye Fadik Koç fotoğrafları

Masterchef Türkiye Fadik Koç kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.