Masterchef Fatma (Fadik) Koç kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Masterchef  Fatma (Fadik) Koç kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8'in fenomen yarışması Masterchef'in yeni sezonu bu akşam başlıyor. Birbirinden iddialı şef adayları kendilerine verilen sürede hünerlerini sergileyerek jüriden geçer not alabilmek adına çaba gösterecek. O isimlerden biri de Fatma (Fadik) Koç oldu. Peki Masterchef Türkiye Fatma (Fadik) Koç kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini üstlendiği şef yarışması Masterchef Türkiye'nin 3. sezonu bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Programda yarışmacı olarak yer almak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen çok saydıa adayın kıyasıya mücadelesi ekranlara taşınacak. Kimisi üzülecek kimisi sevinecek. Ellerinin marifetini göstermek isteyen yarışmacı adaylarından biri de Fatma (Fadik) Koç oldu. Peki, Masterchef Türkiye Fatma (Fadik) Koç kimdir? Kaç yaşında, nereli, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Fatma (Fadik) Koç kimdir?

Bu akşam üç jüri üyesinin de onayını alarak Masterchef'e katılmaya hak kazanmak isteyen Fatma (Fadik) Koç aslen Trabzonludur. Tonya'da doğup büyüdü. 34 yaşındadır. Öğretmenlik yapmaktadır. Kars Kafkas Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Kariyer konusunda şu anda birkaç proje üzerinde çalışmaktadır. Kendisini geliştirmeye odaklı bir hayat inşa etmektedir. Doğayı çok seven bir kişiliği var. Trabzonspor taraftarı.

Masterchef Türkiye Fadik Koç fotoğrafları

Masterchef Türkiye Fadik Koç kimdir

Masterchef Türkiye Fatma (Fadik) Koç Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir maratona başlayacak Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Fatma (Fadik) Koç fazla aktif olmayan bir Instagram hesabına sahip. 70 kişinin takip ettiği profilinde listesinde 74 hesap vardır. Kendisini @fatma61koc profikinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.