Konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami kimdir?

Konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 64. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Onlarca konuğun katılımı ile gerçekleşen gösteri yine izleyenleri güldürmeyi başardı. Her anında kahkaha tufanı yaşanan programa katılanların yanı sıra sahneye çıkanlar ve ekranda çok daha fazla yer alıp adından söz ettirenler güne damga vurdu. Onlar arasında Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami vardı. Kendileri hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna,

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami adını tahtaya yazdırmayı ya da sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 22 Nisan 2022 Cuma günü 64. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami oldu. Peki, Konuşanlar 63. bölüm Konuşanlar Roza, Buracan, Mehtap, Aleyna, Aygün ve Hami kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


Konuşanlar Roza


 

Konuşanlar Roza kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 64. bölüm konuşanlarından biri olan Roza 5 senedir Türkiye'de yaşıyor. Akıcı bir Türkçe konuşuyor. Aslen Türkmenistanlı. Kayıt olmak üzere verdiği parayla dolandırıldığını söyleyince salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da kendisine ara ara takılarak bu konuda espriler yaptı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 24 yaşında.


Konuşanlar Hami Yamak


 

Konuşanlar Hami Yamak kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Hami Yamak 23 yaşında. Kocaeli'nde güzellik salonu var. Kaş tasarımı (altın oran), microblading&pudralama, cilt bakım, ipek kirpik, dudak renklendirme, kirpik lifting&kaş laminasyonu alanlarında müşterilerine hizmet veriyor. Fantazisinin Hasan Can Kaya'nın kaşlarını almak olduğunu söyledi. Instagram hesabı @hamiyamak'tır.

Aygün Soltanova


Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Aygün Soltanova aslen Azerbaycanlı. Üsküdar Üniversitesi'nden mezun oldu ve şu an ikici üniversitede okuyor. Sevgilisi yok. Hasan Can Kaya'nın "Ölümüne sana yürüyenler vardır" sözlerine yanıt olarak "DM bile gelmiyor" dedi. Kendisinin Instagram hesabı @aygun_soltanovaa'dır.


Konuşanlar Aleyna
 

Konuşanlar Aleyna kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Aleyna aslen Malatyalı. Amerika'da 2 sene eğitim aldı ve yazılım mühendsiliği bölümünü bitirdi. Ümraniye'de bir şirkette çalışıyor ve Amerika'ya gidip geliyor. California'da aldığı eğitim ve devamlılığı konusunda Hasan Can Kaya kendisine yönelik çok espiri yaptı. Genç konuşan bir dönem listesine 64 flört eklediğini ve birisi ile buluştuğunda diğerine yakalandığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Mehtap


 

Konuşanlar Mehtap kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 64. bölüm konuşanlarından biri olan Mehtap arkadaşı Büşra Karadağ ile programa katıldı. Kendisi BESYO'da öğrenim gördü. İstanbul Ataşehir'de yaşıyor. Güzel konuşan herkesi banyo ve tuvalette kapı deliğinden izlemek ve onlarn yüzünü görmek istediğini söyleyerek herkesi şaşırttı ve güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.
 

Konuşanlar Buracan


 

Konuşanlar Buracan kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 64. bölüm konuşanlarından biri olan Buracan Kucak Danimarka'da yaşıyor. Daha önce Konuşanlar'a gelebilmek adına aldığı biletlerin yandığını, ikinci kez uçakla İstanbul'a seyahat etmek zorunda kaldığını söyleyip 12 bin lira harcadığını anlattı. Hasan Can Kaya ise kendisine yönelik olarak giyimi nedeniyle çok farklı göründüğünü söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.