Konuşanlar Roza kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Roza kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
EXXEN ekranlarında yayınlandığı her bölümle milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 64. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anlara sahne olan programa katılanlar verdikleri cevaplar ve anlattıkları hikayelerle güne damga vurmayı başardı. Roza da onlar arasında bulunuyordu ve adından söz ettirerek tahtaya ismini yazdırdı. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Roza kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimiz

EXXEN ekranlarında yayınlandığı her bölümle milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 64. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anlara sahne olan programa katılanlar verdikleri cevaplar ve anlattıkları hikayelerle güne damga vurmayı başardı. Roza da onlar arasında bulunuyordu ve adından söz ettirerek tahtaya ismini yazdırdı. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Roza kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Roza kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 64. bölüm konuşanlarından biri olan Roza 5 senedir Türkiye'de yaşıyor. Akıcı bir Türkçe konuşuyor. Aslen Türkmenistanlı. Kayıt olmak üzere verdiği parayla dolandırıldığını söyleyince salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da kendisine ara ara takılarak bu konuda espriler yaptı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 24 yaşında.


Konuşanlar Roza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.