Konuşanlar Yakup kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Yakup kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar bugün de herkesi güldürdü. Birbirinden komik anlara sahne olan programda salona konuk olarak gelen katılımcılar da anlattıklarıyla birlikte izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Bugün adını tahtaya yazdırarak sahneye çıkan isimler arasında Yakup da yer alıyordu. Sempatikliği ile herkesin beğenisini kazanan genç konuşan hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Yakup kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar bugün de herkesi güldürdü. Birbirinden komik anlara sahne olan programda salona konuk olarak gelen katılımcılar da anlattıklarıyla birlikte izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Bugün adını tahtaya yazdırarak sahneye çıkan isimler arasında Yakup da yer alıyordu. Sempatikliği ile herkesin beğenisini kazanan genç konuşan hakkında sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Yakup kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Yakup kimdir?

Bugün yayınlanarak milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'da adından söz ettiren konuşmacılar arasında yer alan Yakup kısa boyu ve yüzünün sempatikliği ile herkesin beğenisini kazandı. Kuaförlük yapan Yakup çok kıskanç bir yapıya sahip. Anlattıkları hikayelere seyirciler kadar Hasan Can Kaya da keyifli reaksiyonlar gösterdi. Haftanın şampiyonu olup olmayacağı da merak konusu. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.