Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezondaki 60. bölümü EXXEN'de yayınlandı. Milyonlarca kişinin kahakahalar içerisinde takip ettiği programa bu hafta katılan isimler de merak konusuydu ve öyle bir konuk vardı ki kısa süre önce televizyon dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Zeynep Billur Uludağ bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. Peki, Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir? Instagram hesabı hali haberimizde.

EXXEN'e transfer olduktan sonra katlanarak artan izleyicisiyle adından söz ettirmeyi sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü dijital platforma eklendi. Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte interaktif bir formatla seyircilerin karşısına çıktığı program yine kahkaha tufanına dönüştü. Sahneye çıkan isimler kadar sandalyelerinde oturan konuşanlar da çok sayıda kişi tarafından ilgiyle seyredildi. Bu hafta en çok araştırılan misafirlerden biri de Zeynep Billur Uludağ oldu. Kendisi hakkında ilk andan itibaren araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir? Instagram hesabı hali haberimizde.



Konuşanlar Zeynep kimdir?

Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. Aslen Erzincanlı Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mekan tasarımcılığı yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor.


Konuşanlar Zeynep


 


Olay olmuştu

Bu sezon Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz'e katılan Zeynep Billur Uludağ, belki de en ezici ve baskın performansı sergileyerek herkesi ağzı açık bırakmıştı. Rakiplerine karşı tavırlarıyla psikolojik etkisi yüksek bir hafta geçiren genç güzel, bir yarışmacıya 'Kabusun olacağım' derken diğerine ise evine gelip yemek yapması halinde maaş vereceğini söyledi. Yarışmanın o haftasında en çok aranan isim olmayı da başarmıştı.

konuşanlar zeynep
 


Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ Instagram hesabı

Güzel konuşanın kendisine ait Instagram hesbaı da merak konusu ve araştırılıyor. Yemekteyiz öncesinde 9 bin kişinin takip ettiği profilinde adeta patlama yaşadı. 34 binden fazla kişi kendisini takip listesine aldı. Yaptığı canlı yayınlar, paylaştığı fotoğraflar ve videolaryla da yüksek etkileşim elde ediyor. Hesabını @zeynepbilluruludaagg adresinden görüntüleyebilirsiniz.

Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ

Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ

Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ

Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.