Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Öğle saatlerinde yayınlanan bölümleri ile ekranları renklendiren ve izleyicileri eğlendiren Kuaförüm Sensin'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışına bu hafta makyöz olarak katılan isim Aslı Topuz. Peki, Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Batur'un sunuculuk koltuğunda oturduğu, Adnan Serter, Fatih Ürek, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri olarak değerlendirmelerde bulunduğu Kuaförüm Sensin'de 21 Eylül Pazartesi günü yepyeni bir maraton başlıyor. Yağmur ve Yasin'in ayrılma kararı aldıkları andan sonra yarışmada kalan Eylem ve Meltem'in yeni bir başlangıç yapmasının yanısıra gelecek takım da merakla bekleniyor. O ekip açıklandı ve makyöz koltuğunda Aslı Topuz oturacak. Peki, Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

Bugünden itibaren modeli Rana Kaynak ve takım arkadaşı Burcu Tokgöz ile birincilik mücadelesi verecek olan Aslı Topuz 28 yaşındadır. Denizli doğumludur ancak memur eşi sebebiyle Zonguldak'ta yaşamaktadır. 1 kızı vardır. Kendi iş yerleri olamsına rağmen 1 senedir freelance olarak çalışmaktadır. Kuaför ve güzellik uzmanlığının yanısıra uzman estetisyelik de yapmaktadır. MEB'den aldığı uzmanlık sertifikaları ile yarışmada da fark yaratması bekleniyor. Dünya Modeller Resitali'nde makyaj birinciliği vardır. 10 yaşında başladığı mesleğinde hayallerini yüksek tutmaya ve onlara ulaşmaya yönelik çalışmaya devam ediyor. Kendi şehrinde en büyük ve tanınan salonu açmak istiyor.

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?


Kuaförüm Sensin Aslı Topuz Instagram hesabı

Yarışmaınn yeni ekibinde yer alan Aslı Topuz'un da kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Kuaförüm Sensin'e katılmasının ardından takipçi sayısını arıtrması beklenmektedir. 7 bin civarında kişi tarafından takip edilmektedir. @makeupasl profilinden siz de takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.