Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin hem eğlendiren hem de eğiten yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha izleyicilerle buluşuyor. Cuma günü tüm takımların yerlerini yeni yarışmacılara bırakmasından sonra kadro da belli oldu. O isimlerden biri Aytekin Hamiş. Peki Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin fenomen yarışmalarından biri haline gelen Kuaförüm Sensin'de 6 Temmuz Pazartesi günü yeni bir hafta başlıyor. Geçtiğimizh afta Bilal, Buse ve Selver birincilik koltuğuna oturmuştu. Elenenler ise Damla ve Turan'dı. Ancak dört masa da yarışmaya veda etti. Yayınlanan fragmanda yeni yarışmacılar ekranlarda milyonlarla paylaşıldı. Yarışacak isimlerden biri de Aytekin Hamiş oldu. Kendisi daha önce de bu mecrada hünerleribi sergilemişti. Peki Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir? Kaç yaşında, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir?

Yarışmada pazartesiden itibaren bir kez daha birincilik mücadelesi verecek olan Aytekin Hamiş 28 yaşında. Evli. 15 senedir kuaförlük yapıyor. Lüleburgaz'da yaşıyor. İlk geldiği dönemde yarışmanın kaderini değiştireceğini söyleyip yüksek perdeden bir giriş yapmıştı. Hırslı tavrı da yarışmadaki rekabeti adeta fitillemişti. İşine güvenen, elinin marifeti ile birinci olacağına inanan ve 10 bin lirayı ekibine kazandıracağından emin yakışıklı kuaförün kendi adını taşıyan bir de salonu bulunuyor. Genç kuaför daha önce 16 Eylül Pazartesi günü başlayan 23. haftada Çilem Bölür ile programa katılmıştı.

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir
 


Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş Instagram hesabı

Yakışıklı yarışmacının kendisine ait hesabı bulunmaktadır. Burada takipçilerine mesleğine yönelik paylaşımlar yapmaktadır. Ayrıca kendi fotoğraflarını day ayınlamaktadır. Kendisini 13 bin kişi takip etmektedir. Siz de eğer Aytekin Hamiş'in kuaförlük bilgisinden faydalanmak ve yaptığı işleri görmek istiyorsanız @by.aytekin.hamis hesabını takibe alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.