Kuaförüm Sensin Birten Karayıldız kimdir? Instagram hesabı ve yaşı...

Kuaförüm Sensin Birten Karayıldız kimdir? Instagram hesabı ve yaşı...
Bugünden itibaren yeni haftasına başlayacak olan Kuaförüm Sensin'e katılacak takım belirlendi. Cuma günü elenen ekibin yerine gelecek isim yayınlanan fragmanla açıklandı. Buna göre Erdal Akdeniz ve Meltem Topçu'ya model olarak eşlik edecek isim Birten Karayıldız oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Birten Karayıldız kimdir? Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü sona eren haftasıyla birlikte nefes kesen Kuaförüm Sensin'de Sevda Tekir, Hatice Karpız ve Gizem Doğan elenmenin üzüntüsünü yaşamıştı. Programda yeni haftaya hangi takımın geleceği konusundaki sorularla başladı ve cevabı da belli oldu. Yayınlanan fragmanda Birten Karayıldız'ın model olarak yarışacağı duyuruldu. Güzelliği ile daha fragmanda dikkatleri üzerine çeken genç model hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Kuaförüm Sensin Birten Karayıldız kimdir? Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.
 


Birten Karayıldız kimdir?

26 Ağustos 1996 tarihinde doğan Birten Karayıldız 24 yaşındadır. Şu an çalışmıyor ancak giyim üzerine kendisine ait bir markayı oluşturma aşamasında. Turizm otelcilik mezunu. İki kızı var. Kendisi bekar. Yarışmada hedefi takımıyla birlikte hem günlerde hem de finalde adını ilk sıraya yazdırarak birincilik ödülü olan 10 bin lirayı kazanmak. 

kuaförüm sensin birten karayıldız fotoğrafları

kuaförüm sensin birten karayıldız kimdir
 


Birten Karayıldız Instagram hesabı

Güzel modeli ekranlarda gören izleyiciler Instagram hesabını da merak ederek araştırmaya başladı. Binlerce takipçisi bulunan güzel modeli @birtenkarayildiz hesabından takip edebilirsiniz. Şu anda 9 binden fazla kişinin listesinde yer almaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.