Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir? Salonu, yaşı ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir? Salonu, yaşı ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Cuma günü çekilme kararı alan Yağmur ve Yasin'in ardından gelecek takımda yarışacak isimler de belli oldu. Kuaför koltuğunda oturacak isim Burcu Tokgöz olarak açıklandı. Peki, Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir? Salonu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kuaförüm Sensin'de geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne olmuştu. Birinciliği Aslı ve Taner elde etmişti. Elenen takım Meltem ve Eylem olacaktı ancak uzun süre birincilikler alan Yasin ve Yağmur çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Bu sebeple yerleri boşaldı ve o koltuklara oturacak yeni takım da merak edilerek araştırılmaya başlandı. Kuaför olarak hünerlerini sergileyecek isim Burcu Tokgöz olarak duyuruldu. Peki, Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir? Salonu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Detaylar haberimizde.


Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak olan Burcu Tokgöz 28 yaşındadır. Aslen Çorumludur ancak İzmir'de ikamet etmektedir. Adresi Güzelyalı, 44. Sk. No:16, 35290 Konak/İzmir'dir. Türkiye Kuaförler Berberler Ve Güzellik Uzmanları Milli Takım Akdeniz Bölgesi Şampiyonu'dur. İki çocuk sahibidir. Bekardır. Hayattaki birçok hedefine ulaştığını, çalışmak için değil yaşamak için çalışıyor. Salonunda kaliteli hizmeti ön plana çıkararak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her şeyi yapıyor.

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz Instagram hesabı

SHOW TV'de ilgiyle izlenen Kuaförüm Sensin'de Aslı Topuz ve Rana Kaynak ile birincilik adına mücadele edecek olan Burcu Tokgöz'ün kendisine ait oldukça aktif bir hesabı bulunmaktadır. Kendisini 18 bin civarında kişi takip etmektedir. Salonunda yaptığı çalışmaları yayınladığı profilinde yüksek sayıda etkileşim almaktadır. Kendisini @kuafor_burcutokgoz hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum