Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilerek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Almila Kuruoğlu ve Ali Ekim'e eşlik edecek makyaj uzmanı Ece Acar Bingöl olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon dünyasının en şık, en tarz ve en modern yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de  cuma gününün ardından yepyeni bir hafta ve dönem başlıyor. Dört masanın veda ettiği programda yeni yarışmacılar merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Yayınlanan 280. bölüm fragmanında Ali Ekim ve Almila Kuruoğlu'nun makyözü Ece Acar Bingöl oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl kimdir?

Pazartesi günü başlayan haftanın makyaj uzmanlarından biri olan Ece Acar Bingöl iddialı bir şekilde yarışmaya geldi. Kendisine eşlik edecek takım arkadaşlarıyla birlikte 10 bin lira için savaşacak olan güzel yarışmacı evli. Sıradışı makyajlar yapmayı seviyor. Aynı zamanda Youtube'da da bir kanalı var. 1990 Bolu doğumlu ancak uzun süredir Ankara'da yaşıyor. 1 senelik evli. Boyu yaşıtlarına göre uzun olduğu için (1.86) ailesi kendisini spora yönlendirdi. Hayatı boyunca da hep sporun içinde oldu. Spor lisesi çıkışlı ancak sakatlığı sebebiyle üniversite sınavlarında bölümü kazanamadı. Dış Ticaret ve Avrupa Birliği bölümü mezunu. Okul bitince de spor eğitmeni olarak yoluna devam etti. Makyaja olan ilgisi ve yeteneğini uzun süredir keşfeden ve bu konuda da çalışmalar yapan Ece Bingöl, çevresinin de teşviki ile birlikte İstanbul'daki MAC Cosmatics ile sektöre giriş yaptı. 2 yıllık tecrübe sonrasında yeniden Ankara'ya döndü. Freelance olarak da makyaj yaptı. Sephora Kozmetik'te çalışırken yarışmadan gelen teklif sonrası buradan ayrıldı.

kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl
 

Kuaförüm Sensin Ece Acar Bingöl Instagram hesabı

Kendisini Türkiye'ye ispatlamak için pazartesiden sonra SHOW TV'de yer alacak olan Ece Acar Bingöl'ün kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Mesleki çalışmalarını yayınlamaktadır. Kendisini takip etmek isterseniz @ecebingollll profiline giriş yapabilirsiniz. Güzel makyözün 3 bin 100 civarında takipçisi vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.