Kuaförüm Sensin Eylem Kaya kimdir? Kariyeri, yaşı ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Eylem Kaya kimdir? Kariyeri, yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı kuaförleri ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Fatih Ürek'in de katılımı ile daha da renklenecek yarışmanın yeni yarışmacıları belli oldu. Buna göre Erdal Akdeniz'den boşalan kuaför koltuğuna Eylem Kaya oturacak. Peki, Kuaförüm Sensin Eylem Kaya kimdir? Kariyeri, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen ve öğle saatlerinde binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yarışması Kuaförüm Sensin'de bugün yepyeni bir hafta ve dönem başlıyor. Konseptin eskiye döndürülüp hem modellerin hafta hafta değişeceği hem de saç ve boyamanın yapılacağı açıklanmıştı. Bülent Ersoy'dan boşalan koltuğa da Fatih Ürek'in oturacak olması nedeniyle daha da ilgi çekici bir hale gelmesi beklenen programda yarışacak isimler de açıklandı. Meltem Topçu ve Şerife Yıldırım'a eşlik edecek kuaför Eylem Kaya oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Eylem Kaya kimdir? Kariyeri, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Eylem Kaya kimdir?

Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren mücadelesi verecek olan Eylem Kaya Hatay Antakyalı. 15 yıllık salon işletmecisi olan deneyimli kuaför, 21 senelik de evli. İki çocuk annesi. 2019'da Hatay birincisi oldu. Kendini geliştirmeyi, eğitimleri ve seminerleri çok seviyor. Kariyerini ileri taşımaktan geri kalmayan ve bunun için her adımı deneyen Kaya, programda da adını ilk sıraya yazdırmak amacında.

kuaförüm sensin eylem kaya kimdir

kuaförüm sensin eylem kaya fotoğrafları




 

Fadime Öznur Güneş Instagram hesabı

Progrmaın yeni kuaförlerinden biri olan Eylem Kaya'nın Instagram'da kendisine ait bir hesabı vardır. Günlük ve özel çalışmalarını yayınlamaktadır. 65 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. Kendisini @eylemkuafor isimli profilden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.