Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Instagram hesabı ve yaşı

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Instagram hesabı ve yaşı
Dört takımın kıyasıya mücadele verip birinci olabilmek adına hünerlerini sergilediği Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yeni modellerin de artık boy göstereceği programda Tayfun ve Serap'a eşlik edecek isim Fadime Öznur Güneş. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü yayınlanan hafta fimali ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı dört kuaför ve makyaj uzmanına eşlik edecek yeni modeller belli oldu. Buna göre Tayfun ve Serap ile yarışacak isim Fadime Öznur Güneş. Peki, Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir? Instagram hesabı, yaşı ve hakkında bilinmesi gereken tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

 

Fadime Öznur Güneş kimdir?

Kuaförüm Sensin'de bugünden itibaren mücadelesi verecek olan Fadime Öznur Güneş 19 yaşında. Açıköğretim Lisesi'nde okuyor. Sınavlarını bitirdikten sonra özel güvenlik olmayı planlıyor. Oğlak burcu ve bekar.

Fadime Öznur Güneş fotoğrafları

Fadime Öznur Güneş kimdir

 


Fadime Öznur Güneş Instagram hesabı

Progrmaın yeni modellerinden biri olan Fadima Öznur Güneş'in kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Profilini yeni oluşturmuştur. 3 binden fazla takipçisi bulunmakla birlikte yarışma sonrası sayıyı artırması bekleniyor. Kendisini @oznurgunesxx hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.