Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Bugün 330. bölümü ile ekranlara gelecek olan ve yeni haftasına başlayacak Kuaförüm Sensin'in yeni modelleri açıklandı. Buna göre bir hafta boyunca takımlara eşlik edecek isimlerden biri de Rana Kaynak oldu. Peki, Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha başlıyor. Cuma günü yayınlanan finalde elenecek olan Meltem ve Eylem'in yerine Yasin ve Yağmur çekilme kararı almıştı. Yeni başlayacak hafta merakla bekleniyordu. Yarışmacılar kadar modellerin de kim oldukları yönünde birçok sorgulama gerçekleştiriyor. O isimlerden biri de Rana Kaynak. Kendisi beş gün boyunca Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz ile birlikte birincilik mücadelesi verecek. Peki, Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir?

Bugünden itibaren kendisine yapılan saç ve makyajın yanısıra kombinleri ile de adından söz ettirmek isteyen Rana Kaynak 23 yaşında. Mimarlık bölümü son sınıf öğrencisi. Çocukluğundan bu yana istediği mesleğini artık yapmaktan vazgeçmiş. Ailesi için okuyor. Aslen Giresunlu. Balık burcu ve Galatasaraylı. İş hayatına atıldıktan sonra estetik yaptırmak istiyor. Sebebi ise kendini bu şekilde mutlu hissedememesi. Sanatla ilgisini devam ettirmek amacında. Dans, mzüik, resim ve tiyatro... Sanatın kendisini daha sakin ve huzurlu biri yaptığına inanıyor. Hayatın içindeki koşuşturma onu strese boğuyor ve yıpratıyor. Ona göre herkes mutlu olduğu mesleği yapmalı. Rana Kaynak gözü çabuk ıslanan biir olsa da uyumlu ve çözüm odaklı bir kişiliğe sahip. İnsanları kırmaktan hoşlanmıyor. Adaletsizliğe ve haksızlığa dayanamıyor. İnsanlara yardım etmeyi de çok seviyor.


Kuaförüm Sensin Rana Kaynak Instagram hesabı

Milyonlarca kişinin izlediği Kuaförüm Sensin'de pazartesiden cumaya kadar boy gösterecek olan Rana Kaynak, Instagram'da da aktif bir hesaba sahiptir. Binlerce takipçisi bulunmaktaıdr. Her fotoğrafı da yüksek sayıda etkileşim almakla birlikte yarışmada adı açıklandıktan sonra takipçisini artırması bekleniyor. @ranakaynak hesabından kendisini takio edebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Türkiye'nin en tarz isimleri olmabilmek için yarışan yarışmacılar arasında yer alacan Rana Kaynak'ın birbirinden renkli ve eğlenceli fotoğrafları bulunmaktadır. Hayatın birçok anından paylaştığı kareleri takipçilerine sunmaktadır. Tatil pozları ile birlikte dikkar çeken Kaynak için oluşturduğumuz fotoğraf galerisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum