Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'in yeni bir haftası daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışacağı programda iki ekip daha önceden burada kendini gösteren isimlerden oluşuyor. Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol yeniden ekranlardaki yerini alacak. Başarılı makyöz yarışmada kaldığı sürede adından söz ettirmeyi başarmıştı. Şimdi sıra yeni maratonda. Peki Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen ve hafta içi günlerini renklendiren Kuaförüm Sensin'de cuma günü beklenmeyen bir gelişme yaşanmış ve dört masa birden programa veda etmişti. Ardından yayınlanan fragmanda yarışacak takımlar gösterildi. Onlardan biri de Tayfun Ateşoğlu, Serap Varol ve Şule Makaroğlu'ndan oluşuyor. Bilindiği üzere Tayfun ve Serap daha önce de yarışmada yer almış ve performansları ile herkesi kendilerine hayran bırakmıştı. Ancak şimdi yeni zaferlere imza atmak istiyorlar. Makyöz koltuğunda Serap Varol oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir?

Dört hafta kaldığı Kuaförüm Sensin'de iz bırakan Serap Varol, takım arkadaşı Tayfun Ateşoğlu ile birlikte jürinin bile içine sinmeyen bir puanlama ile yarışmaya veda etmişti. 1985 Ankara doğumlu olan Serap, 15 yaşında alaylı olarak başladığı mesleğinde eğitimlerini de almayı ihmal etmedi. Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitimini tamamladı. 6 yıl öncesine kadar başkentte kendisine ait salonda çalıştı. Devlet yiyatrolarında, çelşitli organizasyonlarda ve defilelerde yer aldı. İstanbul'a gelişi ise yine eğitim ile oldu. Dış ticaret bölümümünü kazandı ancakb itiremedi. Cihangir ve Nişantaşı'nda yaşayıp buralarda çalıştı. Birçok ünlüye hizmet verdi. Arkadaşlarının ısrarı ile birlikte yarışmaya katıldı. Nişantaşı'nda Skandal Hair isimli stüdyoda Tayfun Ateşoğlu ile çalışıyor.


Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Serap Varol'un kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Burada mesleki çalışmalarını yayınlamaktadır. 3 bine yakın takipçisi vardır. Kendisini @serapvaroll hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.