Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
SHOW TV'nin sevilerek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de boy gösterecek modeller açıklandı. Buna göre Serap ve Tayfun'a bir hafta boyunca Şulenur Koyuncu eşlik edecek. Güzel model hakkında araştırmalar da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Bitmeyen eğlencesi, enerjisi ve rengi ile ekranların vazgeçilmezi haline gelen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Pazartesi günü başlayacak olan 330. bölümden itibaren takımlarla birlikte yarışacak modeller de belirlendi. Daha önceki dönemde modeller en az yarışmacılar kadar ilgi görüyor ve internette araştırılıyordu. Tayfun ve Serap'ın modeli Şulenur Koyuncu da o isimlerden biri olabilir. Zira kendisi beş gün boyunca takımına eşlik ederken güzelliği ile de dikkat çekecek gibi gözüküyor. İsmi açıklandıktan sonra araştırmalar da yapılmaya başlandı. Peki, Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

Programın adından en çok söz ettiren ekiplerinden biri olan Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol ile birlikte yarışacak olan Şulenur Koyuncu 24 yaşındadır. Aslen Konyalı olmakla birlikte İstanbul'da yapmaktadır. Çokonat ve Çikilat adında iki kedisi vardır. Kendisi anaokulu öğretmendir. Mesleğine dair üç sertifikası vardır. İki üniversite mezuniyeti bulunmaktadır. Lojistik ve dış ticaret ile ilgilendi. Moda ile yakından ilgilenmektedir. Yaşam tarzındaki enerjiyi kıyafetlerine yansıtmayı çok seven ve sürekli tercih eden Koyuncu piyano çalıyor, fitness, yoga, pilates ve boksla da ilgilenip hem spor yapıyor hem de kendini fit tutuyor.
 


Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu Instagram hesabı

Yarışmada yarışan modellerin Instagram hesapları da merak edilmektedir ve araştırılmaktadır. Şulenur Koyuncu'nun da kendisine ait bir profili bulunmaktadır. 4 bin civarında kişi takip etmektedir. Yayınladığı fotoğraflarla da yüksek sayıda etkileşim elde etmektedir. Takip etmek isterseniz @sulenurkoyuncu profilinden ulaşabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?


Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Haftanın ilk gününden itibaren ekranlarda yer alacak olan Şulenur Koyuncu'nun hem internette hem de sosyal medyada çok sayıda fotoğrafı bulunmaktadır. Hayatının birçok anından paylaşımlar yapmaktadır. Verdiği pozları ve en çok beğenilen fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.