Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kimdir?

Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'i sunan ve güzelliği ile dikkat çeken Gözde Kansu'nun hayatı ve kim olduğuna dair araştırmalar yapılıyor. Yarışmadaki renkli sunumuyla binlerce kişiyi de ekran başına kilitleyen güzel sunucu hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki, Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi ajansa bağlı ve yer aldığı diziler ile filmler hangisi? İşte detaylar...

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin'de sunuculuk görevini Özge Borak'tan devralan ve bugüne kadar da başarıyla götüren Gözde Kansu, güzelliği ile de konuşuluyor. Uzun süredir programların dışında dizilerle de karşımıza çıkan başarılı oyuncunun uzun süre daha yarışmadaki yerini koruması ve moderatmrlüğünü sürdürmesi isteniyor. Ayrıca kendisi hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek hayatına dair bilgilenilmek isteniyor. Peki, Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi ajansa bağlı ve yer aldığı diziler ile filmler hangisi? İşte detaylar...
 

GÖZDE KANSU EĞİTİMİ

Başarılı oyuncu Gözde Kansu üniversite mezunudur. İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyeri için de kendisibi geliştirmeye devam etmiştir.


GÖZDE KANSU SİNEMA FİLMLERİ

Kuaförüm Sensin'in güzel sunucusu Gözde Kansu dört filmde yer almıştır. Bunların ilki 2004'te Mürüvetsiz Mürvvet'tir. İkincisi 2008 yılında da milyonlarca kez izlenen ve bugün dahi hafızalarda bulunan Issız Adam'da yer aldı. Üçüncü filmi ise 2013 senesinde Kutsal Bir Gün oldu. Son yapım ise 2015 yılında yayınlanan Geçmiş isimll filmdi.

gözde kansu


GÖZDE KANSU DİZİLERİ

Kariyerinin şöhret basamaklarını adım adım çıktığı sektör olan dizi dünyasında da birçok projede yer alan Gözde kansu adaından başarıyla söz ettirdi. 1995'te Çiçek Taksi ile başlayan kariyerinde 1999-2003 arasında Ayrılsak da Beraberiz'de, 2000'de Abuzer Kadayıf'ta, 2000'de Üzgünüm Leyla ve 2002'de de En Son Babalar Duyar'da oynadı. 2002'de Yeter Anne ile sürdürdü. 2003'te Kurşun Yarası ile devam etti. 2004'te ise Canım Benim ile karşımzıa çıktı. 2006'da Cemile'de rol aldı. 2008 belki de onun için o dönemde altın çağdı. Dudaktan Kalbe ile adını milyonlara duyurdu. 2009'da Bahar Dalları, 2010'da Hanımın Çiftliği, 2011'de Al Yazmalım, 2014'te Ankara'nın Dikmeni, 2016-2017 İçerde ve 2018'de de Sen Anlat Karadeniz'de oynadı.

gözde kansu


GÖZDE KANSU TİYATRO OYUNLARI

Başarılı oyuncu ayrıca tiyatrocudur. Nereye Gitti Bütün Çiçekler, Enkaz, Kaçamak, Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir Şey Oldu ve Medya Medya Nereye gibi oyunlarda rol aldı.

gözde kansu

 

GÖZDE KANSU HANGİ AJANSA BAĞLI ÇALIŞIYOR?

Televizyon dünyasının en çok tercih edilen isimlerinden biri olan güzel oyuncu Icon Talent ile çalışmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.