Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarışacağı pazartesi gününden itibaren programda büyük bir rekabet ekranlara gelecek. Üçer kişiden oluşan takımların birindeki kuaför de Tayfun Ateşoğlu oldu. Daha önce mesleği ile kendini kanıtlayan ve 4 hafta boyunca programda kalan deneyimli kuaför ikinci kez mücadele verecek. Peki Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haber

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği, Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in de jüri üyeliğini yaptığı Kuaförüm Sensin'in yeni haftası başlıyor. Dört takımın ayrılması sonrasında kimlerin yarışmaya geleceği merak konusuydu ve 280. bölüm fragmanında her şey belli oldu. Daha önce dört haftalık bir performansla karşımzıa çıkan Tayfun Ateşoğlu bir kez daha yarışmadaki yerini alacak. Takım arkadaşı Serap Varol ile birlikte yeniden 10 bin lira mücadelesi verecek olan deneyimli kuaför yine çok iddialı. Peki Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir? Fotoğrafları, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu kimdir?

Son olarak 3 Ocak 2020 tarihinde yarışmada yer alan ve o gün en düşük puanla elenen Tayfun Ateşoğlu, hünerlerini sergilemeye devam edecek. Aslen Karslı olan deneyimli kuaför Aslen Karslı ancak doğma büyüme Ankara Çankayalı. 2004 yılında İstanbul'a geldi. Tiyatro ve sinema ile yakından ilgileniyor. İki film yaptı. Bu arada 2012'de kuaförlüğü bıraktı ama Kuaförüm Sensin ile bomba gibi bir dönüş yaptı. Yarışmada yarıştığı partneri Serap Varol ile birlikte izleyicileri akıllarına kazınmayı baaşrdı. Entellektüel bir kişilğe sahip ve sanatla uğraşmayı çok seviyor. Karakalem ve heykel ile uğrğaşıyor. Kuaförlükte de birçok ödülü var. Ülkemizi Portekiz'de de temsil etti. Aynı zamanda akademi eğitmenliği de yaptı. Aykırı, sürrealit ve soyut çalışmayı seviyor. Kalıplara sıkışmak ona göre değil. Aynı zamanda kuaförlük mesleği ile ilgili birçok yarışmaya da katıldı.




 

Kuaförüm Sensin Tayfun Ateşoğlu Instagram hesabı

Başarılı kuaför Instagram'da da araştırma konusu haline geldi. İzleyiciler takip ettikleri yarışmacılara da bu sosyal medya mecrasından ulaşmak ve onlarla ilgili bilgileri edinmek istiyor. Ancak Tayfun Ateşoğlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.