Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in pazartesi günü başlayan yeni haftasında yarışmacılar belli oldu. Büşra Küçük Yeşil ve Kaan Kardeşler'e model olarak eşlik edecek isim Tuğçe Akcan oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı ve yoğunlaştı. Peki, Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerini gösterebilmek adına hünerlerini sergilediği Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Çiğdem Batur'un sunuculuk koltuğuna oturduğu programda Adnan Serter, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün oluşturduğu jüri de yayına renk katacak. Yarın başlayacak haftada Kaan ve Büşra'nın modeli ise Tuğçe Akcan oldu. Model olarak kendisine yapılan makyajı en iyi şekilde taşımak ve kombinleri ile de takım arkadaşlarına uyum sağlamak zorunda olan genç model hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir? Kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir?

Binlerce kişinin ilgiyle izlediği yarışmanın çiçeği burnunda modeli Tuğçe Akcan 20 yaşında. Lise mezunu. Hedefi mimarlık fakültesini kazanmak ve akademik alanda çalışmalar yapmak. Aslen Elazığlı. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Programdaki hedefi takım arkadaşlarıyla birlikte 10 bin lirayı almak ve kalıcı olmak istiyor. 1.73 cm boyundaki Akcan'ın kilosu ise 60.

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan kimdir?

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan fotoğrafları

 

Kuaförüm Sensin Tuğçe Akcan Instagram hesabı

Yarından itibaren Kaan ve Büşra ile birlikte birincilik mücadelesi verecek olan Tuğçe Akcan'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır ve binlerce de takipçisi bulunmaktadır. Burada hayatına dair anlardan fotoğraflar yayınlamaktadır. Kendisini @tugceakcan34 hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.