Kuruluş Osman 119. bölüm (son bölüm) tek parça full HD izle

Kuruluş Osman 119. bölüm (son bölüm) tek parça full HD izle
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, 119. bölümüyle yayınlandı. Dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve herkesi sabırsızlandırıyor. Kuruluş Osman 119. bölüm (son bölüm) tek parça full HD izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Çarşamba akşamlarının zirve sahibi Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Özçivit başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Kurukuş Osman 119. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Kuruluş Osman 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz.


Kuruluş Osman 119. bölüm özeti

Öktem Bey'in şehadeti Yenişehir'e hüzün getirmiştir. Osman Bey ise davanın büyüklüğünü vurgular ve ''Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!'' diyerek kararlılığını belirtir. Osman Bey, Öktem Bey'in intikamını alabilecek midir? Nayman, Öktem'i şehit ettikten sonra Osman Bey'e oldukça şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Osman Bey'in kendisine komutan olmasını istemektedir. İsmihan Sultan, Osman Bey'in Nayman'ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler. Nayman ise kendinden emindir. Osman Bey kendisinin komutanı olacaktır. Osman Bey bunu hangi amaçla yapmaktadır? İsmihan Sultan Osman Bey'in bu hamlesini nasıl karşılayacaktır? Bengi Hatun Osman Bey'e sitemde bulunur. Nayman'ın teklifini Osman Bey'in yüzüne vurur. Osman Bey'in Nayman'ın teklifini ilk anda reddetmemesi Bengi Hatun için hayal kırıklığıdır. Nayman'ın teklifini kabul etme ihtimali bile Bengi Hatun'u çıldırtır. Osman Bey teklifi neden reddetmemiştir? Nayman, İsmihan Sultan'dan hesap sormaya gider. İsmihan'ın kendisinin arkasından iş çevirmesini affetmeyecektir. İsmihan ise Nayman'a Osman Bey'den yana görünmesi gerektiğini söyler. İsmihan Nayman'ın gazabını üzerinden atabilecek midir? Nayman, Uçlarda hakimiyetini arttırmaya kararlıdır. Bunun için Türkmen obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmeye başlayacaktır. Malhun Hatun ve Bala Hatun bunun haberini alır. Hatunlar Nayman'ın çocukları kaçırmasını engelleyebilecekler midir? Bütün gözler Türkmen obalarındaki çocukların üzerindeyken Nayman gözünü Orhan Bey ve Alaeddin Bey'e dikmiştir. Nayman, Orhan Bey ve Alaeddin Bey'i kaçıracak mıdır? Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

bir zamanlar çukurova hilal altınbilek


Kuruluş Osman 120. bölüm full tek parça HD izle

Çarşamba günlerinin zirve adaylarından biri olan Kuruluş Osman 110. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kuruluş Osman'ın 110. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

MERVE OFLAZ

 

Kuruluş Osman 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin popüler dizisi Kuruluş Osman'ın 120. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.