Lyon Monaco maçı canlı izle Nesine.com, beIN SPORTS 5

Lyon Monaco maçı canlı izle Nesine.com, beIN SPORTS 5
Fransa 1. futbol ligi Ligue 1'de Lyon'un rakibi Monaco olacak. İki ezeli rakibin zorlu mücadelesi Türkiye'de de izlenecek. Lyon Monaco maçı canlı izle Nesine.com, beIN SPORTS 5 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Ligue 1'de artık son 3 haftaya girildi. Şampiyonluk yarışında PSG büyük bir avantaja sahipken Lens 6 puan gerisinden geliyor. 73 puanı bulunan Marsilya ise üçüncü basamakta. Bu akşam ise Monaco sahneye çıkıyor. Avrupa kupaları hedefini tutturmak isteyen kırmızı beyazlılar, 7'inci sıradaki Lyon'a konuk olacak. İki ekibin karşı karşıya geleceği zorlu karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Lyon Monaco maçı canlı izle Nesine.com, beIN SPORTS 5 alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Lyon Monaco maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Ligue 1'de oynanacak Lyon Monaco maçı saat 22.0'de başlayacak. Kritik mücadele Neisne.com ve Bein Sports 5'ten canlı yayınlanacak.


Lyon Monaco maçı muhtemel 11'leri

Lyon: Lopes; Diomande, Lovren, Lukeba; Gusto, Caqueret, Tolisso, Tagliafico; Cherki; Sarr, Lacazette

Monaco: Nubel; Vanderson, Disasi, Matsima, Henrique; Fofana, Matazo; Minamino, Golovin, Jakobs; Boadu


Lyon Monaco maçı öncesi istatistikler

  • Monaco ile Ligue 1?de oynadığı son iki maçı 2-0 kaybeden Lyon, rakibine en son 1983-1990 arasındaki dönemde üst üste üç karşılaşmada mağlup oldu.
  • Ligue 1?deki son dört maçının üçünde gol atamayan Monaco, daha önceki 45 karşılaşmada bu sayıda mücadeleyi golsüz geçmişti.
  • Bu sezon Ligue 1 deplasmanlarında çıktığı 17 maçın sadece ikisini kaybeden Monaco (yüzde 12; 10G 5B), lig tarihinde sadece 2003/04 ve 2016/17?de daha düşük bir mağlubiyet oranında kaldı (yüzde 11).
  • Bu sezon Ligue 1?de 29 golde payı bulunan Lyon santrforu Alexandre Lacazette (25 gol & 4 asist), Opta?nın detaylı veriye sahip olduğu 2006/07?den bu yana üç farklı sezonda 30 gol katkısına ulaşan üçüncü oyuncu olmayı hedefliyor: Kylian Mbappe (4) & Zlatan Ibrahimovic (3).
  • 2000 senesinden bu yana Ligue 1?de Lyon?a en fazla gol atan oyuncu olan Monaco kaptanı Wissam Ben Yedder (8), ligdeki son beş maçında gol sevinci yaşayamadı ve Ağustos-Kasım 2015?ten (10 maç) bu yana en uzun kuraklığını yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.