Mahsun J 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tarih

Mahsun J 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tarih
Gain'in yeni ancak bir hayli popüler dizisi Mahsun J, giderek daha fazla kişi tarafından izleniyor. Sıra 6'ıncı bölüme geldi. Peki, Mahsun J 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Tarih haberimizde yer almaktadır.

Oğuzhan Uğur'un yönetim kuruluna girmesi sonrası değişime başlayan Gain'in adımlarından biri de Mahsun J olmuştu. Ünlü oyuncu ve Youtuber'ın baş rolünde yer aldığı dizi, başından geçen komik olayları ele alarak zaman zaman eleştirel yönden işliyordu. Kısa sürede sevilen yapımın her bölümü binlerce kişi tarafından seyrediliyor ve yenisinin ne zaman geleceği de merak konusu. Peki, Mahsun J 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Mahsun J oyuncu kadrosu

Mahsun Karaca'nın yanı sıra, Leyla Tanlar, Bülent Emrah Parlak, Burak Satıbol, Ayşegül Günay ve Hakan Bilgin gibi ünlü isimler dizide yer almaktadır.

Mahsun J hangi günler yayınlanmaktadır?

Gain'in çok sevilen yapımı Mahsun J, her cuma günü izleyicileriyle buluşmaktadır. Dilerseniz aynı gün dilerseniz de farklı günlerde seyretme imkanı sunmaktadır.

Mahsun J'nin konusu nedir?

İstanbul'daki bir uygulama ve restoranın kuryeliğini yapan Mahsun, teslimat sırasında gizemli bir anahtar vasıtasıyla J ismindeki bir organizasyona katılır. Bu noktadan sonra hayatı değişir. Uzun süredir tanıştığı arkadaşının kendisini pazarlamasıyla para kazanmaya doğru adım atar ama başına komik ve zaman zaman dert açıcı olaylar gelir.

Mahsun J'nin 6. bölümü ne zaman?

Seyircilerinin çok sevdiği Mahsun J, en son 5. bölümle yayınlanmıştı. Sıra yeni bölüme geldi. Mahsun J 6. bölümü 23 Şubat Cuma günü Gain'de yerini alacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.