MasterChef All Star’da 5 yıl önce elenen favori yarışmacı, tabağıyla geceye damgayı vurdu! MasterChef’te kimler ana kadroda?

MasterChef All Star’da 5 yıl önce elenen favori yarışmacı, tabağıyla geceye damgayı vurdu! MasterChef’te kimler ana kadroda?
TV 8 ekranlarında yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya başlayan MasterChef All Star yarışmasında herkesi hayrete düşüren bir ayrıntı dikkatleri çekti. Yarışmada yıllar önce elenen favori yarışmacı ana kadroya girdi! İşte detaylar…

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor Türkiye, O Ses Türkiye ve MasterChef Türkiye programları, ekranlara geldikleri her dönemde reytingleri kırıp geçirmeyi başarıyor. Acun Ilıcalı’nın yapımları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ederken, MasterChef Türkiye programı bu sezon All Star konsepti ile ekranlara gelmeye başladı. Jüri kadrosunda değişikliğe giden programda dikkat çeken bir ayrıntı herkesi şok etti.

MasterChef All Star programının ilk bölümleri ve eleme turları ekranlara gelmeye başladı. Sevilen yarışma programına yeniden katılan bir yarışmacının hikayesi ise herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmada ana kadroya giren 5. isim de belli olurken, programa 5 yıl önce katılan ve yarışmadan 6. olarak elenen yarışmacı şok etti. İşte detaylar…

5 YIL ÖNCE 6. OLARAK ELENMİŞTİ

MasterChef Türkiye programında en baştan bu yana jüri üyesi olarak yer alan Somer Sivrioğlu, yeni sezon öncesi yapımdan ayrıldı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Yılmaz Öztürk isimlerinin jüri üyeleri olarak yer aldığı yarışmada ilk eleme turları başladı. All Star konsepti ile ekranlara gelen programda ana kadroya giren 5. yarışmacı da belli oldu. Bu yarışmacının, MasterChef Türkiye programına 2018 yılında katıldığı ve yarışmadan da 6. olarak elendiği ortaya çıktı. Yarışmacının hazırladığı tabak da geceye damga vurdu.

TABAĞI GECEYE DAMGA VURDU

İlk eleme turlarında MasterChef All Star’da Güzide, Suna, Eda ve Batuhan ana kadroya giren ilk 4 isim olmuştu. Yaratıcılıklarını kullanarak yeni bir tabak çıkarmaları istenen yarışmacılardan Hakan, gün sonunda üçüncü oldu ve yedek kadroya girdi. Son ikiye Mustafa ve Rıfat kaldı ve ikiliden Rıfat, gecenin kazananı olarak ana kadroya giren 5. isim oldu.

Gecenin sonunda ikinci olarak ana kadroya giremeyen Mustafa, “Herkes inanıyordu bana, güveniyordu. Ben de kendime çok güveniyordum. Demek ki iyi çalışmamışım. Bundan sonra daha çok çalışacağım” sözlerini dile getirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum