Masterchef Aydan Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Aydan Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Masterchef Türkiye'nin yeni sezon yarışmacı adayları tek tek jüri karşısına çıkmaya başladı. Bir üst tura yükselmek isteyen adaylar arasında Aydan Çelik de vardı. Kendisi hakkında da internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, Masterchef Aydan Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Aydan Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Aydan Çelik olarak açıklandı. Peki, Masterchef Aydan Çelik kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Aydan Çelik kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen Aydan Çelik 29 yaşında. Butik pastacı ve kendisine ait atölyesi var. Özel günlerde müşterilerine hizmet verirken diğer yandan bazı mekanlara tatlılar hazırlıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Masterchef Aydan Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.