Masterchef Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Tv8 ekranlarında yeni sezona merhaba diyecek olan Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları belirlendi. Programın ilerleyen haftalarında yarışmaya hak kazanacak olan isimler büyük ödül mücadelesi verecek. O yarışmacılardan biri de Duygu Acarsoy oldu. Peki Masterchef Türkiye Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Tüm detayları okuyabilirsiniz.

Masterchef Türkiye yarışmacıları merakla bekleniyordu. Birbirinden iddialı isimlerin yarın akşamdan itibaren ekranlardaki yerini alıp kıyasıya mücadeleye başladığı yarışmada yarışmacılar da belli oldu. Buna göre bu isimlerden biri de Duygu Acarsoy. Eleme akşamında kendisini jüriye ve Türkiye'ye kanıtlamak isteyen genç şef adayı elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Peki Masterchef Türkiye Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Masterchef Türkiye Duygu Acarsoy kimdir?

Yarın yeni sezonuyla TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan fenomen yarışmanın yarışmacı adaylarından biri olan Duygu Acarsoy, Mutfak Sanatları Akademisi'nden Pasta-Ekmekçilik mezunu olarak ayrılmıştır. Bodrum Red Pan'de pastane şefi olarak kariyerine devam etmiştir. Alanya Hep Üniversitesi Eğitmen Şefi'dir. Ankara Üniversitesi'nden 2008 yılında mezun olmuştur. Pastane kültürünü en iyi şekilde yansıtmakla birlikte diğer konseptlerde de iddiasını ortaya koyarak yarışmada büyük ödülü kazanmayı hedeflemiştir. Yarışma öncesinde Masterchef Türkiye sayfasında arkadaşları tarafından bir hayli desteklenerek güçlü bir rakip olduğunu da ortaya koydu. 35 yaşında.

 

Masterchef Türkiye Duygu Acarsoy Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir maratona başlayacak Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Duygu Acarsoy oldukça aktif bir Instagram hesabına sahip. 922 kişinin takip ettiği profilinde listesinde 519 hesap vardır. Kendisini @dacarsoy profikinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum