2023 Masterchef Türkiye All Star Sefa Okyay Kılıç kimdir?

2023 Masterchef Türkiye All Star Sefa Okyay Kılıç kimdir?
Üç ünlü jüri üyesiyle yeni sezona başlayacak olan Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adayları belirlendi. Sefa Okyay Kılıç da onlardan biri. Peki Masterchef Türkiye Sefa Okyay Kılıç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacıları merakla bekleniyordu. Birbirinden iddialı isimlerin bu akşamdan itibaren ekranlardaki yerini alıp kıyasıya mücadeleye başladığı yarışmada yarışmacılar da belli oldu. Buna göre bu isimlerden biri de Sefa Okyay Kılıç. Eleme akşamında kendisini jüriye ve Türkiye'ye kanıtlamak isteyen genç şef adayı elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Peki Masterchef Türkiye Sefa Okyay Kılıç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Masterchef Türkiye Sefa Okyay Kılıç kimdir?

Yarın yeni sezonuyla TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan fenomen yarışmanın yarışmacı adaylarından biri olan Sefa Okyay Kılıç, yemek yapmayı, gezmeyi ve sporu çok seviyor. Yakışıklılığı ile ilk andan itibaren ilgi odağı olmayı başardı. Jüri karşısındaki performansı da merak ediliyor ve yarışmaya devam etmesi konusunda bir hayli destekçisi var.

Masterchef Türkiye Sefa Okyay Kılıç Instagram hesabı

Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni bir maratona başlayacak Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Sefa Okyay Kılıç oldukça aktif bir Instagram hesabına sahip. 2 bin 880 kişinin takip ettiği profilinde listesinde 968 hesap vardır. Kendisini @okyayklc profikinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum