Masterchef Türkiye 24 Temmuz Cuma 8. bölüm izle TV8 | Düelloları kim kazandı

Masterchef Türkiye 24 Temmuz Cuma 8. bölüm izle TV8 | Düelloları kim kazandı
Türkiye'nin sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de yeni gün heyecanı başlıyor. Üçlü düellolar başladı ve yarışmacılar ateşten gömlek giyecek. Her saniye biraz daha kritikleşiyor. izleyiciler de ilk anından son saniyesine kadar programı izlemek istiyor. Masterchef Türkiye 24 Temmuz Cuma izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta yeni sezonun ilk bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkan ve ön eleme turları ile kıyasıya bir rekabete sahne olan Masterchef Türkiye'nin bu akşam 8. bölümü yayınlanacak. TV8 ekranlarında yaşanacak mücadelede her aday bir üst tura yükselmek ve ikili düellolara kalmak istiyor. Ardından da son 16'ya kalmayı hedefliyor. Masterchef Türkiye 24 Temmuz Cuma izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Dün düelloları kimler kazandı?

Yarışmada bir sonraki adıma geçen ve üst tura yükselen yarışmacılar belli oldu. Buna göre Brezilyalı Walison Fonseca, Selin Öztürk Aydın, Serhat Doğramacı, Barbaros Yoloğlu yarışmada devam edecekleri kararı aldırarak bir ikili düellolara katılma hakkı kazandı. Bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümde de kıyasıya rekabet izleyicilerle buluşacak.


Masterchef Türkiye 24 Temmuz Cuma 8. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı Masterchef Türkiye'nin yeni sezondaki 8. bölümü TV8'de yayınlanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan programda seyirciler dopdolu anlar izleyecek. Eğer kaçırdıysanız veya yeniden izlemek isterseniz çeşitli alternatifler yer almaktadır. TV8'in resmi sitesi www.tv8.com.tr ve Youtube'da Masterchef Türkiye kanalından ister tek parça ister kısa bölümlerle seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.