Masterchef Türkiye 3 Ağustos Pazartesi 14. bölüm izle TV8 | Düelloları kim kazandı

Masterchef Türkiye 3 Ağustos Pazartesi 14. bölüm izle TV8 | Düelloları kim kazandı
Türkiye'nin sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de yeni gün heyecanı başlıyor. Artık son aşamaya gelindi. Yarışmacılar kendi kaderlerini belirleyecek. Başarılı olanlar yarışmacılığa hak kazanacak. Her saniye biraz daha kritikleşiyor. izleyiciler de ilk anından son saniyesine kadar programı izlemek istiyor. Masterchef Türkiye 3 Ağustos Pazartesi izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekramn başına kilitleyen Masterchef Türkiye'de yeni bir maraton başlıyor. Artık yarışmada kendisini göstermek iisteyen yarışmacı adayları için kritik an geldi. Bugün başarılı olan isimler önlüklerini giyecek ve haftalarca sürecek olan rekabete oortaklık edecek. Ocakların açılıp hünerlerin sergileneceği mutfaklarda bu akşam doyasıya eğlenceli anlar yaşanacak. Ayrıca zaman zaman gerginlikler de ekranlara gelecek. Masterchef Türkiye 3 Ağustos Pazartesi izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

Masterchef Türkiye 3 Ağustos Pazartesi 14. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini yaptığı Masterchef Türkiye'nin yeni sezondaki 14. bölümü TV8'de yayınlanacak. Saat 20.00'de başlayacak olan programda seyirciler dopdolu anlar izleyecek. Eğer kaçırdıysanız veya yeniden izlemek isterseniz çeşitli alternatifler yer almaktadır. TV8'in resmi sitesi www.tv8.com.tr ve Youtube'da Masterchef Türkiye kanalından ister tek parça ister kısa bölümlerle seyredebilirsiniz.

Mehmet Yalçınkaya kim? Kaç yaşında
Mehmet Yalçınkaya, 1974 yılında Bolu'nun Yenigüney köyünde dünyaya geldi. Mehmet Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004'te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı.

Somer Sivrioğlu kimdir? Nerede yaşıyor
MasterChef 2020 jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında akademik kariyer için Avustralya'ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım atmıştır. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney'de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran açmıştır.

Danilo Zanna kim? Nereli
talyan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde dünyaya geldi. Üç kardeşten en küçüğü olan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.