Masum 135. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Ağustos Salı

Masum 135. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Ağustos Salı
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 135. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 135. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 135. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 135. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 135. bölüm özeti

Bir kadın kızıyla Urmi’nin yanına gelir ve Kinjal’den kızı için dua etmesini ister. Urmi Kinjal’i bir türlü ikna edemezken kadın biraz para çıkarınca Urmi’nin gözleri açılır. Kinjal de başına bir örtü takarak gelir ve kadının kutsamasını kabul eder. Raşi mutfağa gelir ve ona yardım etmeyen herkese kızar. Bu sırada Jigar gelir ve ona yardım edeceğini söyler. Raşi Koki’den çekindiğini söyler. Jigar kapıyı kapatır ve ona yardım ederken yakınlaşırlar. Ahem odasına girerken Gopi yüzünü gizlemeye çalışır. Ahem ona engel olur ve Gopi’yi kucağına oturtur. Onu öpmeye çalışırken Gopi ayağa kalkar ve bu sırada Ahem Gopi diye uyanır. Gopi ne olduğunu sorar ancak Ahem bir şey demeden arkasına döner. Ertesi sabah Raşi mutfakta çalışırken Koki gelir ve annesi ile konuşmaktan iş yapamadığını söyleyerek onunla dalga geçer. Koki Meti ve Raşi’ye yapılacakları söyleyip gider. Az sonra Hetal gelir. Raşi hemen tapınakta laddo taşıdığından bileğini tutar ve acı çekiyormuş gibi davranır. Hetal siparişi yanlış vermek senin hatandı diye ona yüz vermez. Raşi annesini arar ve Gopi’nin konuşmadığından, laddoları nasıl taşıdığına her şeyi anlatır. Urmi’den Kinjal’in ermiş biri haline nasıl geldiğini söyler. Urmi Koki’yi kötü duruma sokacak bir plandn bahsederken Raşi gülümser. Raşi bir fan bulur ve toz biberi de yanına koyar. Gopi engel olmasın diye de Gopi’yi bir odaya kilitler. Ancak olan olur. Gopi Meti’nin yardımıyla kurtulmayı düşünürken Raşi fanın karşısına geçer ve acı bibere maruz kalır. Raşi bir kere daha kazdığı kuyuya düşerek akıllanmayacağını tescil etti. Koki hemen pervaneyi kapatır ve Raşi’nin gözündeki tozları üfler. Raşi acı içinde bağırmaya devam ederken Koki’nin merhametli yanını görüyoruz. Koki Methi’yi Raşi’nin yanına oturtur ve ellerini gözüne götürmemesini ister. Eve gelen doktor Raşi’nin bir süre gözlerini açamayacağını söyler. Jigar eve gelince Raşi’nin ağrısı bir kat daha artar. Jigar her şeyin yoluna gireceğini söyler. Gopi mandirdeki dağılan çiçekleri toplarken Ahem arkadan gelir ve Gopi diye seslenir. Gopi elindeki tabağı yere düşürünce içindeki renkli tozlar dağılır. Ahem o anda Holide geçen bir anı hatırlar. Ama sizin istediğiniz anı hatırlamaz. Raşi gözleri bağlı annesini arar. Bilmeden Koki’nin odasına girer ve oradan konuşmayı sürdürür. Yanlışlıkla bazı şeyleri devirir. Bu sırada Koki elbiseler ile odasına girer. Raşi onun geldiğini görünce çok korkar ancak Koki bir anne şefkati ile onu oturur ve endişelenmemesini ister. Masum 4 Ağustos Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.