Masum 145. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Ağustos Cuma

Masum 145. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Ağustos Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 145. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 145. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 145. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 145. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 145. bölüm özeti

Modi evine görücü gelmiştir. Urmilla’nın da gelmesi Kokila’yı çok rahatsız etmiştir. Raşi bunu anlayınca annesini türlü bahaneler ile göndermeye çalışır ama başaramaz. Daha sonra Aravind ile Anita bahçeye konuşmak için çıkarlar. Anita biraz onunla konuştuktan sonra telefon bahanesi ile Ahem’in yanına gider ve ona duygu sömürüsü yapmaya başlar. Urmilla ve Raşi onları izlemektedir ama bir türlü duyamazlar. Anita, Ahem’e Aravind’in başka bir kızı sevdiğini ve ailesinin baskısı ile evleneceğini söyler. Ahem ise o zaman hayır de diye çıkışır. Anita, Modi ailesine yük olmak istemediğini söyler. Ahem dediğini tekrarlar. Daha sonra Anita, Aravind’in yanına gider. Biraz konuştuktan sonra Aravind evliliklerinde bir sorun olmadığını söyler. Anita ise sadece başını sallar. Mehta ailesi çıkar ve giderler. Ahem ise gelince bu evliliğin olmaması gerektiğini söyler ve herkes bir anda şok olur. Kokila neden diye sorunca Ahem bana güvenmelisiniz der. Kimse baskı altında evlilik yapmamalı der. Sabah Ahem işe giderken Kokila peşinden gitmek ister ama Hetal onu durdurur. Kokila ise Raşi ve Gopi’ye iş emirleri vererek bahçeye çıkar. Anita Kokila’nın yanına gider ve Ahem’in Gopi ile mutlu olmadığını ve bu yüzden evliliği istemediğini söyler. Kokila ise oğlumun Gopi ile mutlu olduğunu ve bunu ispat edeceğini söyler. Urmilla gelerek Kokila’ya yanında olduğunu söyler. Kokila Gopi ve Anita’yı odasına götürür. 2 saat içerisinde evdekilerin gönlünü en çok hoş eden ve hediye kazanan bu yarışmayı da kazanmış olacak der. Gopi ne yapacağını bile bilmemektedir. Kokila ona dönerek kalbine göre hareket etmesini sağlar. Urmilla Gopi’yi çağırır ve oje sürmesini ister. Ojeyi ona verir ve Gopi oje sürmeye başlar. Bu sırada Anita gelir ve Urmilla ayak parmaklarına oje sürmesini isteyerek ona bozuk ojeyi verir. Daha sonra Gopi’den çok memnun olduğunu söyler ve 100 rupi verir. Raşi ve Urmilla mutfakta Gopi’ye yardım ettiklerini konuşmaktadır. Gopi onları duyar ve parayı geri vererek bunu hile ile kazanmayacağını söyler. Anita ise büyük annenin dökülen tespih tanelerini görür ve ona yardım eder. Büyük anne ise ona bozuk para verince çok sinirlenir ve belinin ağrıdığını bahane ederek öylece bırakır. Daha sonra Gopi gelir ve taneleri toplayarak büyük annenin gönlünü hoş eder. Anita, Hetal’e giderek duygusal şantaj yapar ve ondan 500 rupi alır. 2 saat olunca 500 rupiyi ortaya koyar ve kendisinin kazandığını söyler. Gopi ise büyük anneden aldığı bozuk paraları ve gümüş parayı ortaya koyar. Kokila gümüş parayı görünce bu 500 rupiden daha fazla eder der. Bu yüzden Gopi’nin kazandığını söyler. Anita yinede kabul etmez ve Ahem’in Gopi ile mutlu olmadığını söyler. Bundan sonraki meydan okumanın ise kim daha fazla Ahem’i mutlu eder olması gerektiğini söyler. Kokila bunu kabul eder ve o sırada kapı çalar. Gelen ise Savita’dır. Akşamki şarkı yarışması için isim ister. Kokila ise Gopi ile Anita’nın ismini verir. Masum 14 Ağustos özeti bu kadardı arkadaşlar.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.